Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
negdje sam procitao da francuzi , tj njihovi mediji, tvrde da je sudjenje bilo ok, mozda malo na strani domacina
trebalo ih je zatuć na izlasku iz arene........
Citat: area mf - 02 Veljača, 2009, 11:26:02trebalo ih je zatuć na izlasku iz arene........To suci naše prcali jer nam ne valja pod u dvorani To se samo kod nas može desiti
Zakaj je dal crveni Voriju? Pa samo je ruku istezal, nije ga htel scimat Gle, nemože se reć da nam nije pal moral ekipe kad je očigledno bilo da su suci na Francuskoj strani bili Kad te neko j#be u zdrav mozak nemreš bit skoncentriran
Citat: dhorvat - 02 Veljača, 2009, 11:22:15Zakaj je dal crveni Voriju? Pa samo je ruku istezal, nije ga htel scimat Gle, nemože se reć da nam nije pal moral ekipe kad je očigledno bilo da su suci na Francuskoj strani bili Kad te neko j#be u zdrav mozak nemreš bit skoncentriran kako to nije smetalo nikad do sad?? nego sad kad popusis onda su sve sudci krivi... nije sramota izgubit od boljeg... a ruku na srce francuzi su sinoc bili bolji
trebao ga je pogoditi
Naslov topika mi je najjaci...Prvo sam mislio da ti se onaj pop (Sudac) nesto zamjerio
hahahahahahah kako je scimo sudca...
Ma znam...Ali trebao si napisati "suca", a ne "sudca" jer se tvoja recenica odnosi na popa koji se zove Zlatko Sudac.
:toothy12:tip je legenda,ja da sam bio na njegovom mjestu ja bi pustio loptu iz ruke,pa sta bude bude,jer to je dubre zasluzilo...zbog njega smo i izgubili 4 razlike,da je bio drugi sudac nebi nas tako nabili...