I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
8-9 konja bez brige iz tog setupa i to sa serijskim klipom,ne treba ti mhr klip.....performance bolje vjerovatno bolje od stock 70 gusa kad se dobro poštela
Citat: area mf - 01 Veljača, 2009, 20:52:50nardo je stvoren za due+,a ti imaš prejak spuh za serijalu,uzmi si malossi sport i piči.ako se to odnosilo na mene, zamrzio sam vecinu malosijevih proizvoda ukljucujuci i kit... jbt recem nekome imam nardo spuh samo me pitaju jel to malossi i tako za svaku stvar.. a sve sto sam imao od njega je poluproizvod koji zahtijeva doradu...
nardo je stvoren za due+,a ti imaš prejak spuh za serijalu,uzmi si malossi sport i piči.
Citat: hac - 01 Veljača, 2009, 20:49:528-9 konja bez brige iz tog setupa i to sa serijskim klipom,ne treba ti mhr klip.....performance bolje vjerovatno bolje od stock 70 gusa kad se dobro poštelau jbt a s klipom bi konjaza jos gore nesto otisla sto znaci da uz spuh i 400kn za preradu cilindra bi to jako lijepo islo nis bacam se u potragu za nardom i to kad rjesim onda cilindar tebi 99% ide
Citat: Drnda-1 - 01 Veljača, 2009, 20:56:24Citat: area mf - 01 Veljača, 2009, 20:52:50nardo je stvoren za due+,a ti imaš prejak spuh za serijalu,uzmi si malossi sport i piči.ako se to odnosilo na mene, zamrzio sam vecinu malosijevih proizvoda ukljucujuci i kit... jbt recem nekome imam nardo spuh samo me pitaju jel to malossi i tako za svaku stvar.. a sve sto sam imao od njega je poluproizvod koji zahtijeva doradu...a vidiš ja mam uglavnom sve od topa pa kad sam kupio due+ modular head imao sam problema s završnom obradom,pa se stvorili risevi....ugl sve je to fuš buraz nema više kvalitete,tu kod nas na balkan samo smeće šalju...
Citat: dino_sk - 01 Veljača, 2009, 21:02:03Citat: hac - 01 Veljača, 2009, 20:49:528-9 konja bez brige iz tog setupa i to sa serijskim klipom,ne treba ti mhr klip.....performance bolje vjerovatno bolje od stock 70 gusa kad se dobro poštelau jbt a s klipom bi konjaza jos gore nesto otisla sto znaci da uz spuh i 400kn za preradu cilindra bi to jako lijepo islo nis bacam se u potragu za nardom i to kad rjesim onda cilindar tebi 99% ide slobodno.....ne govorim napamet,imam jedan serijski pug ac cilindar koji se veselo vrtio na mom prerađenom nardu i19 dell....opako je išao.......jbg nemam vremena sve testirat i pokazat na forumu
is odsada stedim pare za preradu drunken_smilie a jel bi onda morao i blokove dirat odnosno sređivat ??
kad bi na serijskom cilindru izvuko 16 konja mislim da bi trajao tjedan dana uvrh glave
to kad bi sredio to bi bila jedna od brutalnijih 50-tki u hrvatskoj
Citat: dino_sk - 01 Veljača, 2009, 21:23:03to kad bi sredio to bi bila jedna od brutalnijih 50-tki u hrvatskoj jebeš mašinu kojoj moraš mijenjat klip i karike svakih 400-500km
ma pikni mhr replicu i gotovo...
mislim na kit.dovoljno snage,nema potrebe za preradjivanjem.uz pazenje dosta traje
hahhhhahh. 'nemam ni za kiflu' a bog si frende nadji zaribani gus pa pomalo.ja imam nov cilindar proma za pia 70,ima i klip ali nemam karika,karike ne znam od cega pasu.samo znam da pase klip od malosi sport.glava je topova
jbg,mozda nisi trebao prodavat...