Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
niš, dat ću ga tebi a ti meni mali, i tak se mučiš sa smjesom
ubacena dizna 90 i gljiva sve standar osim reozne ubacio technigas i uzima oko 7 litrara cc je_ _o sve svoje nije normalan.ali kada pustis gas od kraja malo neuzima pno mozda 4-5llitara
ovo je previše na mom setupu,sport i dell 19 ,sa 11l 130-140km ,kombinirano,oko 60% full gas 40% pola...mislim da cu stavit 17,5 jel ovo je previše
E sorry al ja tebe niš nisam skužio kaj si reko i objasnio....i prije svega koliko sam skužio imaš gljivu i diznu90 na serijali
to ti troši 8L/100km, koju iglu i glavnu diznu imaš u 19mm? to je fakat bolesno previše za base setupmeni moj 19mm nije još idealno poštelan pa troši 6L
aha xDD gloopost ali malo experimentisemo jbg ide xDD
nauci se pisat pa onda postavljaj pitanja
minareli serijala sa zx-om,dizna 90 ( bila je 98 ali ide 86 kad mi dođe) oko 4-4.5l, mislim da bi se to jos moglo smanjit?
Mogel si na serijalu i 108 diznu stavit...svašta! Preko 74dizne u srijali sa ZX-om nemaš kaj tražit...bacanje benzina i bezveze nakupljanja taloga po klipu i spuhu!
Ak je serijala i original karburator 12mm onda se čudim kak ti ne trokira sa 90diznom, pogledaj si airbox jel ti je prerađivan. 64 ti je serijska za tvoj setup ak je sve serijsko a ti imaš 90 pa sad vidi kolko je velika