Tehnički kutak > Tuning skutera
potrošnja goriva kod skutera
Suhy:
--- Citat: dhorvat - 28 Lipanj, 2012, 16:26:07 ---Pa to je 4 litre na sto a serijalu voziš :toothy12:
--- Kraj citata ---
To i ja velim al to je cjelo vrijeme frkanje od semafora do semafora a normalne vožnje stvarno prođem ćuda :icon_thumright:
I nije serijala imam red sponge :happy6: :happy6: :laughing7:
zeezy:
--- Citat: Jurich - 28 Lipanj, 2012, 15:59:39 ---vjerujem ja tebi, ali vecina kad stavi kit ga dere pun gas i normalno da vise trosi...da ga zešće vozis ja mislim da bi ti skočila potrošnja ako ne na 5l onda blizu 5
na koliko si ga ustela okretaja? to je po snazi sličan auspuh od moga (tvoj ima veći promjer grane)
--- Kraj citata ---
imam multivar sa 7.2 rolama,zelena malossi centrala,produžena getriba 7%.. leovince gp je malo jači od sc08,otprilike kao zx ali zbog svog nerezonantnog oblika nemože postić veliku krajnju i powerband mu je nešto niži od zx-a...zato sam malo produljio getribu...kit mi služi da izgura tu produženu getribu i daje snagu za međuubrzanja kod preticanja i u drugim situacijama
Neznam kako da te uvjerim da skuter ide super i da se ne vozim kao "baba" samo je tako poštelan da ne vrišti
Jurich:
imas multivar sa 7,2 grama i zelenu centralnu? :icon_scratch:
neznam dali getriba ima učinka kod okretaja kroz ubrzanje ali ako nema, čini mi se da ga vrtis na stvarno malo okretaja
na koliko okretaja ga vrtis (triba bi ga na 9k rpm)
danyq7:
Čini se da onda ja imam najbolje uštelanog aeroxa u HR :toothy12: :toothy12:
SETUP: Dell 17,5 PHVA ID, ler dizna 36, glavna dizna 80, igla A21 jedan zarez prema bogatijem od sredine, klipić 30, ručni čok, original airbox s red sponge, Malossi sport prva specijala, Leo vince ZX, TP variomat, Malossi fly+linearne polutke.
Natočio sam ga na 19801km, nisam ga do vrha natočio jer nisam imo dovoljno para, mislim da je falilo oko 3 - 4 deci da rezervar bude pun(7litara). Aerox mi je osto bez goriva kad je na satu bilo 20018 km.
Pošto sat laže 10% onda sam oduzeo tih 10% od kilometraže i dobio 195,3 km. To znači da je potrošnja malo manja od 3,4 litre/100km. Računam da je težina koju je skuter imo na sebi oko 75kg(ja + nešto malo opreme).
Tih 200km je bilo svakakve vožnje...gradska vožnja, vožnja na otvorenom, vožnja s pol gasa, vožnja s ful gasom, utrkivanje, vožnja niz brdo preko 100km/h GPS, vožnja uzbrdo, kretanje ful gas sa semafora, vožnja po makadamu...
Aj da vidimo sad ko će se javit i srat da minarelli ne može trošit tak malo!? :laughing3:
siljo5555:
runner, kit streetrace i yasuni R karb je 17.5 klipic turpijan ler dizna 34, igla na sredini A22 glavna dizna 80 potrosnja 5.5L na kolko vrti nemam pojma nemam obrtomjer al kontam da je preko 10000, zadovoljan potrosnjom :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju