Tehnički kutak > Tuning skutera

potrošnja goriva kod skutera

<< < (119/132) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: danyq7 - 28 Lipanj, 2012, 18:42:06 ---Čini se da onda ja imam najbolje uštelanog aeroxa u HR  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Ne može minarelli trošit tak malo  :laughing3:
Još mi taj tvoj aerox nije nikak jasan s tom potrošnjom

Kad se već hvalimo s potrošnjom moj runner serijala s sc08 + multivar(dizna 60) popije po gradu oko 4.5 litre,neću sad cjepidlačit u dec  ;D

siljo5555:
mislim da nemoze tak malo trosit,prijatelj mi je imo aeroxa trophy i revers karb 17.5 malossi dizna 84, i kaze potrosnja oko 5L,mislim da je to premala potrosnja .....

dino73n:
Evo i mene sa podacima o potrosnji,znaci setup iz potpisa a setupa karba,dizna 86,ler dizna 42,W7 igla dignuta do kraja pa spustena za jedan zub,klipic 30 i airbox sa orginal rupom od 20mm i redsponge.Sarafic smjese odvrnut nekih dva dva i po  kruga.Skuter ide ko vjetar i potrosnja u gradu kod stalnog klanja skoro 7l a na otvorenom uz poveremenu voznju na maks brzini oko 5l i to mi tako naravno bude previse i malo promjenim setup karba.

Sve ostane isto kao i prije samo stavim klipic 40 i spustim iglu do kraja pa je dignem jedan zub i zavrnem sarafic smjese za citav krug,znaci sad je na jedan jedan i po krug. Snaga se smanjuje za mrvicu,procentualno ispod 10% a potrosnja pada drasticno,U gradu kod stalnog klanja 5,5l a ako stedim i vozim na vrhu gasa do 8000rpm i ispod 5l a na otvorenom sa brzinom do 80km/h i ne preko 8000rpm  ispod 4l

Ja prezadovoljan.

danyq7:

--- Citat: siljo5555 - 28 Lipanj, 2012, 21:46:48 ---mislim da nemoze tak malo trosit,prijatelj mi je imo aeroxa trophy i revers karb 17.5 malossi dizna 84, i kaze potrosnja oko 5L,mislim da je to premala potrosnja .....

--- Kraj citata ---

Mislit ti je drek znati prijatelju... :icon_thumright:
Ako netko hoće možemo se dogovorit za neku rutu od 200km. Ja ću ju odvozit s punim tankom bez da stajem na benzinskoj. Ako ne uspijem častim svakog ko je išo samnom čevapima i pivom, a ako uspijem onda vi mene častite  :toothy12: Već sam se jednom tak najeo na tuđi račun tak da samo naprijed  :toothy10:

dhorvat:

--- Citat: siljo5555 - 28 Lipanj, 2012, 21:46:48 ---mislim da nemoze tak malo trosit,prijatelj mi je imo aeroxa trophy i revers karb 17.5 malossi dizna 84, i kaze potrosnja oko 5L,mislim da je to premala potrosnja .....

--- Kraj citata ---

Ja mu vjerujem jer je stvarno to moguće. Ali voziti na tak siromašnoj igli ja se nebi usudio  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju