Tehnički kutak > Tuning skutera
potrošnja goriva kod skutera
zeezy:
--- Citat: dhorvat - 28 Lipanj, 2012, 14:19:55 ---Vjerujem. Imao sam i ja sličnu kombinaciju, ali sam uspio još jače potrošnju skinut kad sam uštelao sa A12 iglom i 90 diznom (originalni PHBN 17,5 LS), igla na drugom zubu odozgo, izvađena lulica iz airboxa i napravljena dodatna rupa fi 16 :laughing7: Jedino što sam ja imao 25% produžen prijoenos ali to mi je tada bilo puno previše čak i za serijski spuh bez katalizatora koji se vrtio oko 7500-8000 :toothy3: (minarelli LC makina na Aeroxu)
Najniže sam ga uspio skinut na 3.7 litara, cura i ja na motoru, zajedno smo oko 180 kila imali tada (ja sam imao većinu zasluga u tome :laughing6:), lagana vožnja po Zagorje tour-u sa 15-ak skutera, oko 300 km smo napravili.
--- Kraj citata ---
Davno sam pročitao taj tvoj post o setupovima na 17.5 i koja igla se pokazala najboljom,i probao sam i tu kombinaciju sa A12 ali nisam mogao savršeno uštelat na nekom otvoru gasa,puno sam vremena potrošio na štelanje da bi pogodio sadašnji setup sa skošenijim klipićim koji je super
...al za piaggio mi je moja potrošnja ipak bila sumnjivo premala pa sam mislio km sajla laže...međutim nije, mjerio sam km puta GPS-om i razlika je zanemariva,i svaki put napravim max 170-175km sa 7L tankom,gradske vožnje
Jurich:
vjerujem ja tebi, ali vecina kad stavi kit ga dere pun gas i normalno da vise trosi...da ga zešće vozis ja mislim da bi ti skočila potrošnja ako ne na 5l onda blizu 5
na koliko si ga ustela okretaja? to je po snazi sličan auspuh od moga (tvoj ima veći promjer grane)
Suhy:
Najiskrenije moj SF2 ne troši mislim normala vožnje
Skuter natočim za 40kn i vozim se najmanje 100km al to je najmanje...
Stvarno ćešće je susjed sa tomosom automatik na pumpi neg ja :laughing1: :laughing11: :laughing3:
dhorvat:
--- Citat: Jurich - 28 Lipanj, 2012, 15:59:39 ---vjerujem ja tebi, ali vecina kad stavi kit ga dere pun gas i normalno da vise trosi...da ga zešće vozis ja mislim da bi ti skočila potrošnja ako ne na 5l onda blizu 5
na koliko si ga ustela okretaja? to je po snazi sličan auspuh od moga (tvoj ima veći promjer grane)
--- Kraj citata ---
Sa full gasom, kak sam ga većinom i vozil :toothy3:, je bila oko 4.2 na serijskom spuhu i oko 4.5 na Yasuni City R-u i ZX-u. Kad sam stavio A20 iglu i 80 diznu potrošnja je bila oko 5 litara ali hm... zanimljivo... meni je na jednom otvoru bila prebogata smjesa i ja ju nisam mogao "izravnati" :confused5:
dhorvat:
--- Citat: Suhy - 28 Lipanj, 2012, 16:08:18 ---Najiskrenije moj SF2 ne troši mislim normala vožnje
Skuter natočim za 40kn i vozim se najmanje 100km al to je najmanje...
Stvarno ćešće je susjed sa tomosom automatik na pumpi neg ja :laughing1: :laughing11: :laughing3:
--- Kraj citata ---
Pa to je 4 litre na sto a serijalu voziš :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju