Tehnički kutak > Tuning skutera

potrošnja goriva kod skutera

<< < (101/132) > >>

Drnda:
o piaggiu govorim, peugeot s replicom kitom i nardo spuhom te multivarom mi je trosio oko 6-8 litara, 19 karb je bio, pezo s wild lion spuhom i serijalom svim ostalim je po runner satovima isao 97 kmh, sto je po gpsu 88 kmh, trosio mi je 3.2 litra, laganom voznjom (70-75 kmh) sam uspio postici 2.54 litre, inace je trosio oko 2.8 do 3 kombinirano....

3alfa3:
Replika kit inace voli dosta trositi. Ja sam karb ustelo do savrsenstva - moze se vozit i sa manje od 1/4 gasa bez trokiranja. I potrosnja u normalnoj voznji zapravo nije ispod 5 litara.
Vjerujem da bi malossi gus trosio barem pola (ako ne i vise) litre manje....

Drnda:
trosila je ona i zbog narda sigurno, a i malo sam je poturpijao.... znam da mi je rezervar trajao max 120 km, koji kilometar gore dolje...

EmirF121:
alfa i drnda ocekujem od vas pomoc kab budem stimao karb.  :icon_biggrin:

Evo sad jedno glupavo pitanje ili konstatacija  :dontknow:

Recimo da nastimam karb. idealno sa diznom 64. I onda ga opet idealno nastimam sa nekom manjom diznom. Sa diznom 64 bio trebao davati bolje performanse zar ne? I dajte mi sad raspon dizna, od najmanje do najvece koje idu sa rezo auspuhom (tipa Yasuni R) + multivar 2000 + red sponge na piaggio serijalama. 60 - 68 i 64 kao zlatna sredina ili?  :icon_scratch:

Iwo SR Tuono:
ima ljudi voze i sa 60, doduše kad staviš onaj limić mogla bi i 58 po meni  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju