Tehnički kutak > Tuning skutera

potrošnja goriva kod skutera

<< < (100/132) > >>

3alfa3:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 24 Svibanj, 2011, 10:25:32 ---ja smatram da 50cc piaggio s auspuhom nekim nebi smio trošiti preko 4 litre a to ću baš isprobati kad namontiram pia gore, jer ja imam frendova kojima sa auspuhom troši 8 a sa kitom 12 -.-  mislim to su totalni jarani s diznama 95+ na base kitu i izigravaju neznam šta i bacaju pare, ako je alfin nrg trošio 5 litara sa replicom i svime o čemu mi pričamo

--- Kraj citata ---

tako je.

Serijala sa blokadama je trosila 4,2 litre, bez blokada 3,6. Sa serijalom, multivarom i ZX-om oko 4 litre, ali tu je bila glavna dizna 65 i bez limica. Vjerojatno bi sa limicem i diznom 60-62 potrosnja bila ispod 4 litre

3alfa3:

--- Citat: EmirF121 - 24 Svibanj, 2011, 12:25:21 ---To govorite o alfinom nrg-u, ovaj novi model ili? Znači da je moguće da ja naštelam svoju SR sa Yasuni R i multivarom i diznom 64 da trosi 4l?  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Da. max 4,5 litre, ali i to je malo previse

3alfa3:

--- Citat: animatrix - 24 Svibanj, 2011, 15:23:41 ---to mi ne ide u glavu, pa replica ima rotax ispuh, 70cc je i tajminzi su joj na 8000+ i da trosi toliko malo.. ili se vozi lagano.. moj skuter se vrti na oko 9000 pa trosi 4-5L. trebao bih par brojeva manju diznu staviti ali sumnjam da bih litru spustio

--- Kraj citata ---

Sa malossi pakirenjem PHBG 19 karbom i diznom 70 je trosio 7 litara. Promjenom ler dizne (2 broja veca), klipica (bogatijeg), glavne dizne (85 umjesto 70) ali i igle W7 umjesto W16, potrosnja je bila ispod 6 u gradu (5,5 najcesce), 5 po otvorenoj cesti, a rekord 4,7 litara. Nacin voznje je bio bez velikih promjena brzine i na nekih 1/3 otvora gasa - to je bilo 70-75 km/h po GPSu.

Da je ravni komad ceste od 100km, na 1/3 otvora gasa pri 75 km/h bi potrosnja bila vjerojatno nesto malo preko 4 litre, a sigurno manja od 4,5

Drnda:

--- Citat: animatrix - 24 Svibanj, 2011, 15:23:41 ---to mi ne ide u glavu, pa replica ima rotax ispuh, 70cc je i tajminzi su joj na 8000+ i da trosi toliko malo.. ili se vozi lagano.. moj skuter se vrti na oko 9000 pa trosi 4-5L. trebao bih par brojeva manju diznu staviti ali sumnjam da bih litru spustio

--- Kraj citata ---
govorim o serijali s mhr replica spuhom i multivarom. trosi oko 3.5 litara, dec gore dole...

animatrix:
aha.. jbg, a znam da su decki spominjali i dosta nisku potrosnju replice. ti govoris o kojoj serijali? piaggio ili peugeot?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju