Tehnički kutak > Tuning skutera
potrošnja goriva kod skutera
Drnda:
od 60-64 bez limica.... uglavnom nikad nemoj gledat da je svjecka po boji idealna, jer gleda se i celo klipa, kad su oboje iste bolje , a boja je onako lagano bogata, ja bi tako ostavio... na svakome sam tako stelao i nema pregrijavanja ni velike potrosnje...
EmirF121:
OK, znaci ispod 60 ide sa limicom kao sto Iwo kaze. Ja imam 64 diznu, recimo da stavim 60 i nastimam karb, potrosnja ce biti manja ali i performanse ce biti slabije zar ne?
Ide ovo sad u off, tako da cu pokrenut jednu staru temu pa cu vas zvat da se prikljucite raspravi. :icon_biggrin:
@M!cko46 ti velis da stavim diznu 60 i vratim limic? :icon_scratch:
Bero:
--- Citat: EmirF121 - 25 Svibanj, 2011, 09:41:09 ---alfa i drnda ocekujem od vas pomoc kab budem stimao karb. :icon_biggrin:
Evo sad jedno glupavo pitanje ili konstatacija :dontknow:
Recimo da nastimam karb. idealno sa diznom 64. I onda ga opet idealno nastimam sa nekom manjom diznom. Sa diznom 64 bio trebao davati bolje performanse zar ne? I dajte mi sad raspon dizna, od najmanje do najvece koje idu sa rezo auspuhom (tipa Yasuni R) + multivar 2000 + red sponge na piaggio serijalama. 60 - 68 i 64 kao zlatna sredina ili? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
nemožeš gledati na to da ako je veća dizna da je bolja performansa.
Ti karb štelaš da mu bude idealan omjer zrak/benzin u oisnosti veličine površine presjeka karba i rupice na airboxu. Koje bi naravno trebale biti jednake!
Ako ideš na airbox onda bi ti dizne mogle biti od 72 - 82 tu negdje. Naravno ovo govorim o karbu 19, a sad ovisi koji ti voziš? ako je 17,5 onda je negdje max 75,
Bero:
--- Citat: EmirF121 - 25 Svibanj, 2011, 11:06:42 ---OK, znaci ispod 60 ide sa limicom kao sto Iwo kaze. Ja imam 64 diznu, recimo da stavim 60 i nastimam karb, potrosnja ce biti manja ali i performanse ce biti slabije zar ne?
Ide ovo sad u off, tako da cu pokrenut jednu staru temu pa cu vas zvat da se prikljucite raspravi. :icon_biggrin:
@M!cko46 ti velis da stavim diznu 60 i vratim limic? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
motor najmanje trosi kad je idealno poštelan, a ako imaš osjetljivu mašinu koja se vrti na 13000 okr, onda 4 broja razlike u dizni puno znači, ne samo kod potrošnje , nego kog zagrijavanja, tj, bezveznog trokiranja gdje gubiš okretaje i snagu samim tim.
A onaj limic obavezno vadi van, to nema kaj radit u fergazeru.
Bero:
Recimo na oba "motora" imam dellorto 19, oba troše 5,5 litara, a poštelani su sa 10 brojeva različitim diznama.
Zip ima stage 6 racing kit i vrti ga stalno na 13000 , a dragster sad na 11700 do 12500 na due + štelani na airbox
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju