Tehnički kutak > Tuning skutera

potrošnja goriva kod skutera

<< < (99/132) > >>

EmirF121:

--- Citat: Drnda-1 - 24 Svibanj, 2011, 12:10:16 ---replica mhr spuh, multivar, ustelano, po satu vrti 11k, trosi 3.8 (max ikad zabiljezeno, zima , puno grada, grijanja, udvoje), inace je oko 3.4 potrosnja.... po zvuku se vrti debelo preko 10k rpm jer ima onaj avionski zvuk kao HE tako da ako i laze turceler nije puno...

--- Kraj citata ---

To govorite o alfinom nrg-u, ovaj novi model ili? Znači da je moguće da ja naštelam svoju SR sa Yasuni R i multivarom i diznom 64 da trosi 4l?  :icon_biggrin:

M!cko46:

--- Citat: EmirF121 - 24 Svibanj, 2011, 12:25:21 ---To govorite o alfinom nrg-u, ovaj novi model ili? Znači da je moguće da ja naštelam svoju SR sa Yasuni R i multivarom i diznom 64 da trosi 4l?  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
vrati limic i 60 diznu

Drnda:

--- Citat: EmirF121 - 24 Svibanj, 2011, 12:25:21 ---To govorite o alfinom nrg-u, ovaj novi model ili? Znači da je moguće da ja naštelam svoju SR sa Yasuni R i multivarom i diznom 64 da trosi 4l?  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
mhr replica je kao i R po snazi , sa 17.5 karbom je potrosnja 3.5-3.6 najcesce, samo full gas se vozi, tj dok se ne podigne na radnju temp vuce se kao puz i onda ful gas samo

animatrix:
to mi ne ide u glavu, pa replica ima rotax ispuh, 70cc je i tajminzi su joj na 8000+ i da trosi toliko malo.. ili se vozi lagano.. moj skuter se vrti na oko 9000 pa trosi 4-5L. trebao bih par brojeva manju diznu staviti ali sumnjam da bih litru spustio

nrg extreme:

--- Citat: animatrix - 24 Svibanj, 2011, 15:23:41 ---to mi ne ide u glavu, pa replica ima rotax ispuh, 70cc je i tajminzi su joj na 8000+ i da trosi toliko malo.. ili se vozi lagano.. moj skuter se vrti na oko 9000 pa trosi 4-5L. trebao bih par brojeva manju diznu staviti ali sumnjam da bih litru spustio

--- Kraj citata ---
Ja mislim da se vi ne kužite. :dontknow:
Drnda ako se ne varam priča o auspuhu a ti pričaš o kitu ili sam ja crna ovca aka gregor :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju