Tehnički kutak > Tuning skutera
potrošnja goriva kod skutera
bakija:
ja nikad nisan pratija potrošnju...imam trophyja sa reversom i dell19 dizna 75 prerađeni airbox....po vašoj procijeni kolko onda pije...
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 21 Travanj, 2011, 21:44:47 ---pa to velim, ne znam od kud i kak al je tak... doduše piaggio razvija veću snagu s istim setupom i više se vrti, ali su često piaggio i teži skuteri od minarellija za 10-15kg pa i to igra ulogu..
--- Kraj citata ---
A cuj, snaga i okretaji + opterecenje = potrosnja. Al svejedno, 3,5 litre je 40% manje od 5 litara, a toliko slabiji i laksi nije
3alfa3:
--- Citat: bakija - 21 Travanj, 2011, 21:47:16 ---ja nikad nisan pratija potrošnju...imam trophyja sa reversom i dell19 dizna 75 prerađeni airbox....po vašoj procijeni kolko onda pije...
--- Kraj citata ---
izmedju 4 i 8 litara ;D
bakija:
ok........to je okvirno al mi se ćini onako po taknjanu da pije 1/3 više nego prije 50...sa dell17,5 dizna 64 i reverson......kolko bi to bilo..
ivanm:
dobro 3.5 je malo, to je možda na trećini gasa... obično minarelli base troši 4.0 a piaggio 5.0... makar je maminjova aprilia sa 17.5 karbom trošila 4.5 ak se ne varam..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju