Tehnički kutak > Tuning skutera

potrošnja goriva kod skutera

<< < (86/132) > >>

Gilera_Vk:

runner 50, vinkovci- koprivnica 3.2 lit/100km prosjecna brzina 70km/h, inace gradom sto se najvise i vozim 4.2 lit/100km.

bakija:
ok...hvala na informacijama.....inaće motor ide 105km/h po satu od auta po ravnom stim da ja imam 90+kg

maminjo:

--- Citat: ivanm - 21 Travanj, 2011, 21:55:22 ---dobro 3.5 je malo, to je možda na trećini gasa... obično minarelli base troši 4.0 a piaggio 5.0... makar je maminjova aprilia sa 17.5 karbom trošila 4.5 ak se ne varam..

--- Kraj citata ---

da meni je malossi sport sa 17.5mm i reversom trošil 4.5L,čak koji deci manje (s tim da je skut dosta težak 106kg i još imam kovčeg)....uff to je bilo fakat mega poštelan setup za 17.5.......sad sa 19mm i yasuniR troši 5.2L......što je više, ali i to je ok, ali ipak se nemre usporediti raspon snage i momenta sa yasunie-m +19mm i reversa+17.5mm.

benjamin_hawk:
skuter koji bi sebi kupio radi potrosnje je super 9 kymco znaci isli smo se vozati ja on i jos jedan drug sa roxom u jeno selo nekih 20km udaljeno ja sam potrosio dok smo oisli i vratili se pun rezervar znaci bas smo cepali  on je potrosio casu goriva oko 2-3 deca uglk kazaljka se nije pomijerila sa full a naprativ sto ima zx i ide ko munja

stark1:
runner 50- 6l/100km
serijala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju