Tehnički kutak > Tuning skutera

potrošnja goriva kod skutera

<< < (84/132) > >>

danc00:

--- Citat: ivanm - 21 Travanj, 2011, 21:14:30 ---pripovedaš gluposti... bogata smjesa nije isti vrag ko siromašna.. s bogatom imaš veću potrošnju i više gareži na klipu, što se nikako nemože usporediti s posljedicama presiromašne koje su zavcikavanje i rupa na klipu..
najbolje je kad je smjesa idealna prema bogatijoj.. zbog boljeg podmazivanja i hlađenja, a negativnog utjecaja na performanse nema..

--- Kraj citata ---

"SKORO" sam ubacil između ak nisi skužil :laughing7: Ja sam mislil bogata u ekstrem jednako ko i siromašna, a po tome nije ni jedno ni drugo dobro, al normalno da sa siromašnom imaš havariju a sa bogatom nikud nejde i imaš garež i to ne samo po cilindru nek uništi i spuh kaj nije baš neznatno...

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 21 Travanj, 2011, 21:06:36 ---berin dragster ima naturpijani due+ i roost sp2 i vrti se na 13500 okr pa troši ravno 5 litara..

--- Kraj citata ---

A gle ovo:

Narxov malaguti sa 2+ i Nardom je na 21 karbu sa diznom oko 80 na airboxu trosio preko 10.

al treba znati jedno:
velika potrosnja je gotovo uvijek vezana uz stelanje igle jer se tu provede najvise vremena u voznji. Kad sam to sredio na svom skutu, trosio sam ispod 5l po otvorenoj cesti, a na pocetku stelanja je potrosnja bila 3 litre visa, a skuter je isto dobro isao

ivanm:
individualno naravno... al ja sam uštelavao malagutija sa 17.5 i malossi gus na rr-u i dečko veli da ne ide iznad 4 litre nikak, prije 3.8, to je za serijalu ok...

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 21 Travanj, 2011, 21:40:46 ---individualno naravno... al ja sam uštelavao malagutija sa 17.5 i malossi gus na rr-u i dečko veli da ne ide iznad 4 litre nikak, prije 3.8, to je za serijalu ok...

--- Kraj citata ---

Sjecam se kad je Slowrider pricao o potrosnji... Base kit + yasuni R oko 3,5 litre. Nevjerojatno

ivanm:
pa to velim, ne znam od kud i kak al je tak... doduše piaggio razvija veću snagu s istim setupom i više se vrti, ali su često piaggio i teži skuteri od minarellija za 10-15kg pa i to igra ulogu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju