Općenito > Propisi
Policija me ulovila...help please!
MaLi_OdvALjivAc:
ma ne, nisi me skontao...ja hocu da ti kazem da priznas na neki nacin, samo sebe mucis ;)
ChRiStIaN:
A dobro, ima postenih policajaca koji rade posao također!
Predat cu zalbu, molim da mi se javi na PM netko ko ima smisla za pisati to i neki dobar prijedlog kaj i kak napisat! :icon_thumright:
@ mali - priznajem da sam vozio brze od 50, al da sam 90 vozio, to nema sanse! To govorim...pitat cu da mi daju upozorenje ak je moguce, ipak mi je prvi prekrsaj ovo ono (ne racunajuci one kad nisam imo vozačku :laughing7: ) a dalje cemo vidjet! :icon_thumright:
MaLi_OdvALjivAc:
kontam...to ti je sto sad jedino mozes, zalba, tj da ti sudija oprosti jer ti je prvi, kenjaj tamo da si student, da ne radis i tak to, to pali, bar prvi put
Drnda:
mislim da se primjeri zalbe mogu i na netu naci... tako mi je barem neki lik govorio da je on sebi nasao
..::IVKULJA::..:
meni identicno bilo prije pola godine... isao po sestru na trening zapricali se mi,ja pipkao gas stalno...ustopa me murija pokaze vozio 79kmh... ja reko wtf,provrtio film nazad i vidio da je moguce,jer sam na 50kmh pipkao gas i stalno brzina rasla malo pomalo...tak da i tebi isto moze bit,samo sto sam ja nisam platio kaznu...
sto se tice tvoja rijec protiv murjakove,tu si brajo popusio...starom su zabiberili da je proso kroz crveno u osijeku i to iz navodno neke sporedne ulice blabla ugl bilo par mojih frendova u autu... na prvom rocistu murjek se nije udostojio pojavit,na drugom su rekli da je nas iskaz lazan i eto ti pravne drzave....sad moj stari mora platit 2000kn al ajd to nije problem,veci je problem vozacka koja ce sad otic na 3mjeseca...
ugl gotovo sve moje zalbe sto sam pisao su prosle,jedno 10% nije..a pisao sam ih ohoho sto sebi sto drugima...a te sto su prosle bili su stvarno jebeni prekrsaji preko 5000kn po starom zakonu,s time da je i ta djelomicno prosla jer je frend dobio max smanjenu ukupnu kaznu od 2700kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju