Općenito > Propisi

Policija me ulovila...help please!

<< < (6/13) > >>

MaLi_OdvALjivAc:
tako sam i ja mislio kad su mene! isti slucaj, dozvoljeno 60, ja vozio 105... gledam radar, ufatio me sa 303m razdaljine! ja cim sam ih video, naglo zakocio, brizna se momentalno smanjila, al ne vredi ti to kad su oni tebe vec snimili ;)
zato treba stalno gedati u cajger, ja bar imam naviku, a i volim

ChRiStIaN:
Gle, stvar je u tome sto sam ja odbio potpisati da sam to i to pocinio! on je meni reko da to kaj sam potpiso ne znaci da priznajem to kaj sam napravil ovo ono...

eladio:
1. tvoje ustavno pravo je zalba, to pravo svakako treba koristiti  , treba samo mudro sloziti zalbu i predati ju u valjanom roku , prije pisanja zalbe provjeri zakone i smisli temelj zalbe  :redface:
2. mozda je netko pored tebe toliko vozi? sta se vidi na slici? a da nema slike  :toothy11: , dakle tvoja rijec protiv policajca , na sudu se policajac tebe sigurno nece sjecat
3. na sudu ti se mozda ublazi kazna , cak postoji i ono upozorenje , koje ti mogu dati u slucaju da si napravio neki manji prekrsaj bez posljedica  :laughing7:
4. najgore sto se moze desiti je da opet platis tu istu kaznu, vecu sigurno neces  (eventualno neki trosak suda) , ali gledaj na to s veseljem, ipak si dobio na vremenu , bolje platit poslije nego odmah  :toothy11:

Drnda:
to znaju ovdje prema dubrovniku raditi,ako radar nema sliku nemoze dokazati da si ti vozio i itd. ima u jednoj temi po cemu se skuzi da oni sami namjeste neku brzinu i takvu ti podvale imalo je dosta takvih slucajeva... a zali se, pa ih oboris na sudu... nebih im platio ni lipe zbog toga...

RideRR4EveRR:
ma to je prava mafija.. Prije jedno pol godine moj frend proletio preko pruge dok je ono zvonilo i murijak ga snimio i zaustavio. Nije reko ni šta ni zašto samo je piso kaznu. Onda ga je tjero da potpiše,nije htjeo potpisat i dobio je poštene batine od murijaka (rušio ga na pod itd..) . Nakraju ga još u postaji optuživali i boga pitaj šta al sreča da je pol kvarta stalo i gledalo kako ga ovaj mlati.. Al opet murija mafija  pa murijak nije nahebo. Još se ovaj jedva izvuko uz puno svjedoka..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju