I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ako je BMW iz 74god onda je dobar potez...al bmw je bmw...nene to radit....
p.s. ne obračajte pažnju na ono sranje na sjedalima, (to je "protiv" znojenja)
Citat: Shiltac - 29 Siječanj, 2009, 22:51:17p.s. ne obračajte pažnju na ono sranje na sjedalima, (to je "protiv" znojenja)Kako kad jedino to vidim koliko mi izbija oci
zasto nema na kontrolnoj ploci,volanu i mjenjacu da je M ?
Citat: ivan007 - 29 Siječanj, 2009, 23:02:02zasto nema na kontrolnoj ploci,volanu i mjenjacu da je M ?zato sto nije M..samo je optika M
Prejeben ti volan u BMW-u... Lijepa mi 6-ca, je da je to VW, al mora se rec sta je je... I ne, nebi nikad prodao BMW i uzeo Golfa.
ma BMW je stavrno heben. ima sve, ali sve osim navia, ali imamo zato garmin nuvi u760.. ima i tempomat, webasto, cd changer.. ma sve.. al ga samo godine jebu..
nemoj bit lud mjenjat takog bmw-a za golfa -ok ima nekih sitnica koje bi mjenjao ali sve u svemu je okako nemas izdataka na bmwu i ako se ne kvari,ostavi ga i prodaj kasnije
pa i ja imam M optic pa ima pragove,mjenjac,volan i takve stvari M il je razlika zato sto je moj petica a ovaj trojka?
Citat: Shiltac - 29 Siječanj, 2009, 23:39:58ma BMW je stavrno heben. ima sve, ali sve osim navia, ali imamo zato garmin nuvi u760.. ima i tempomat, webasto, cd changer.. ma sve.. al ga samo godine jebu..Cuj, pricaj ti sta hoces al taj BMW i dalje pari pozornost gdje se god pojavi. Auto izgleda kao da je jucer izasao iz BMW-a... I ima vrhunsku opremu. Ne jebe njega nista. Meni je jedino nova 3-ca ljepsa od E46.