Tehnički kutak > Tuning skutera
nema kompresije
Crazy Kuree:
--- Citat: vpucko - 29 Siječanj, 2009, 23:29:39 ---
--- Citat: sfx - 29 Siječanj, 2009, 23:19:00 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 29 Siječanj, 2009, 23:17:25 ---80% da je nešto s klipom, rupa na klipu ili pukla karika možda i klip, istopio se, tak se meni desi kad god zariba nekad bude s popratnim zvukom kao da svjećica ispade a nekad se samo ugasi i nema upalit a onda kad ohladi nema kompresije
--- Kraj citata ---
sta ti se to tolko često događa? :toothy12:
--- Kraj citata ---
pa samo na replici je zdrobio 3 klipa jel? :D
--- Kraj citata ---
2 klipa :toothy12: sad ide i traje jer se vrti na neki 10000 jbg nije shot za AC al bilo je dosta problema oko dihtunga i struje
Drnda:
samo cu ovo reci.. skut je palio u redu, dosao tehnicki stavio prsten seriski kao blokadu skut isao 48 i lik vozio stalno full gas i pukla mu blokada i od tada skut jako tesko pali, bas ga treba dosta kurblat, ruuner od frenda je u pitanju...
gumy:
po iskustvu kad pukne klip skuter još i ima neku kompresiju kad staviš prst na glavu ili kad ga kurblaš.. naravno ne govorim o rupi na čelu klipa nego ako kod prozora pukne..
Crazy Kuree:
--- Citat: gumy - 30 Siječanj, 2009, 00:27:04 ---po iskustvu kad pukne klip skuter još i ima neku kompresiju kad staviš prst na glavu ili kad ga kurblaš.. naravno ne govorim o rupi na čelu klipa nego ako kod prozora pukne..
--- Kraj citata ---
meni kad je donja karika pukla na gusu imo je kompresiju skoro istu kao i prije, još skinem glavu a ono sve uredu nigdje tragova klipa na glavi, a čelo klipa smeđe, skinem cilindar i onda počinju psovke :toothy12: vrlo mala je mogućnost da je nešto oko dihtunga a pogotovo semeringa jer kad semering ispade zvuk se kod kurblanja posve promjeni,baš se primjeti po zvuku da nevalja nešta
benelli:
skino sam cilindar i cilindar je u kur.. puko je klip kod doljnje i gornje karike,jel mi pase cilindar i klip od crackera tj generica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju