Tehnički kutak > Tuning skutera
nema kompresije
Crazy Kuree:
80% da je nešto s klipom, rupa na klipu ili pukla karika možda i klip, istopio se, tak se meni desi kad god zariba nekad bude s popratnim zvukom kao da svjećica ispade a nekad se samo ugasi i nema upalit a onda kad ohladi nema kompresije
sfx:
--- Citat: Crazy Kuree - 29 Siječanj, 2009, 23:17:25 ---80% da je nešto s klipom, rupa na klipu ili pukla karika možda i klip, istopio se, tak se meni desi kad god zariba nekad bude s popratnim zvukom kao da svjećica ispade a nekad se samo ugasi i nema upalit a onda kad ohladi nema kompresije
--- Kraj citata ---
sta ti se to tolko često događa? :toothy12:
Po?etnik:
strucniji ne moze bit :laughing3: glupo mi sad pisat mozda je karika pukla mozda je osigurac izletio mozda ovo mozda ono... termo grupu dole i najbolje ces znat :dontknow:
vpucko:
--- Citat: sfx - 29 Siječanj, 2009, 23:19:00 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 29 Siječanj, 2009, 23:17:25 ---80% da je nešto s klipom, rupa na klipu ili pukla karika možda i klip, istopio se, tak se meni desi kad god zariba nekad bude s popratnim zvukom kao da svjećica ispade a nekad se samo ugasi i nema upalit a onda kad ohladi nema kompresije
--- Kraj citata ---
sta ti se to tolko često događa? :toothy12:
--- Kraj citata ---
pa samo na replici je zdrobio 3 klipa jel? :D
malaguti f12:
bas ljepo mater te blokade na variu su mi oduvjek sumljive jer kad sam ju stavljo na skut on dodje do 50 i dalje dize okretaje
bojo sam se da ce se meni tako nesto dogodit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju