Tehnički kutak > Tuning skutera
nema kompresije
benelli:
napokon odlucio ic skut regat i danas sam stavljao blokadu i stavim je gore(blokadu na variatoru)a posto mi ne radi brzinomjer zamolio ja prijatelja da mi mjeri.idemo ja i prijatelj po ravnici i ono on govori dobro(mislim da skut ide 49 50)
ja reko super i sad ja pcnem usporavat i dajem gas a on ne prima stanem i on se ugasi pokusavam ga paliti na dugme i nece vrti i nista ja izguram skut sa strane ceste i pokusam ja na kurblu kad od jednom kurbla blokira,odguram ga ja doma i skinem deklo variator je u redu probam vrtit naprijed neida vrtim unazad ide,skinem variator i vidim jedan onaj feder iz kvacila od anlasera na podu skinem ono i probam vrtit osovinu i sve u redu,namjestim ja to kvacilo vratim variator probam kurblat ne pali i nema nista kompresije sta bi to moglo bit i dal mozda ima veze blokada sta sam stavio.POMOC :help:
YamahaSpy:
Probaj skinut svjecicu i stavit prst na rupu i verglaj na kurblu, i ako ti ne izbija prst van znaci da negdje sastrane zrak vuce.
benelli:
vec sam probao i ne izbijami prst nikakav pritisak ko sta inace zna onako puknut
YamahaSpy:
Glupo pitanje, al dali si imao ulja ? Koliko imas km karike mozda otisle, pa cilindar dobio riseve...
benelli:
klip mjenjan na kraju ljeta,ulja sam imao,jel moguce nesto u stilu da je pukla karika il tako nesto
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju