Tehnički kutak > Tuning skutera
honovanje?
hac:
gumy ovaj tvoj cilindar nije vidio honanja,lik ti prodaje foru za honanje s uljem.....mislim uvjek se hona sa emulzijom,cilindar ti mora izgledat kao na slici što je alfa stavio
ovaj alat sa SC je onak,priručni.....imam ga ja i brusevi su dosta kratki pa je velika mogučnost da negdje zapneš u kanal i napraviš sranje po cilindru..........za 4T cilindre je OK
igor.sb:
to je samo na tokarskom bilo :sad3:
daj to u brod nosi, da se napravi kako Bog zapovjeda
aprilija top:
nije do kraja obraden cilindar nisu ga dokrajcili
veka84sb:
Ajd neka meni netko objasni zasto honovanje kao postupak zavrsen obrade cilindra?
Koliko mi je do sada receno i sta sam uspio procitati, kao radi se zbog zadrzavanja ulja na stijenci cilindra.
E sada malo razmisljajuci o svim dogadjajima sta se desava u masini kada radi ,znaci utjecaj temperture na ulje i slicno ta teorija tu nailazi na neki otpor....
Pricali mi ljudi na drugom forumu da ce mi motor zaribati ako je cilindar ispoliran? A ja vec cca 7tkm vozim skut sa ispoliranim cilindrom i necete vjerovati cak klipom... Brzina koju mjeri po satu je 97km/h a imao je tada vec 20.000km i malo vise
Sadasnje stanje ,klip i cilindar imaju preko 25.000km (jedno vrijeme sajla nije radila pa neznam koliko tocno ima ..par tisuca vise...) A klip i cilindar jos uvjek tvornicki!!!!.... uz to sve isprobavani su auspusi razni ,prijensi i kratko se vrtio na oko 13.000 odokativno i zvizde mi lezajevi zbog toga pa moram mjenjati.
Na cilindru i klipu nema niti jednog risa, pali iz prve kompresija malo slabija ... inace samo sam karike do sada jednom promjenio.
Znam vrijeme je za generalku al to sada u ovoj prici nije bitno.
dhorvat:
Ja isto nisam pohonao cilindar kad sam mijenjao karike na Trophyju na 18 tisuća, ali alfa je reko da drugi puta to ne zaboravim napravit.
Navodno karike nikako nemogu sjest kako treba ako je površina ispolirana. Ali kad je sve na svojem mjestu onda nema problema.
Ja sam nakon zamjene karika malo izgubio kompresije, ali može biti više razloga. Npr.: nisu karike sjele, stari dihtunzi, smeće oko alu dihtunga pa se možda kakav kamenčić uvukao ispod ( :toothy3:), na klipu i glavi je bilo 1mm taloga pa sam to očistio i izgubio kompresiju (manji squish :toothy11:)...
:dontknow:
A možda je i klipu bilo vrijeme da ga se zamijeni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju