Tehnički kutak > Tuning skutera
honovanje?
veka84sb:
--- Citat: dhorvat - 30 Siječanj, 2009, 10:09:48 ---Ja isto nisam pohonao cilindar kad sam mijenjao karike na Trophyju na 18 tisuća, ali alfa je reko da drugi puta to ne zaboravim napravit.
Navodno karike nikako nemogu sjest kako treba ako je površina ispolirana. Ali kad je sve na svojem mjestu onda nema problema.
Ja sam nakon zamjene karika malo izgubio kompresije, ali može biti više razloga. Npr.: nisu karike sjele, stari dihtunzi, smeće oko alu dihtunga pa se možda kakav kamenčić uvukao ispod ( :toothy3:), na klipu i glavi je bilo 1mm taloga pa sam to očistio i izgubio kompresiju (manji squish :toothy11:)...
:dontknow:
A možda je i klipu bilo vrijeme da ga se zamijeni
--- Kraj citata ---
Da izgubis kompresiju jer sklonis onaj talog i sam talog sa cilindra ako ocistis sve ali kroz par tisuca km se pocme stvarati pa opet naraste kompresija...ili trik malo jaca smjesa u pocetku pa nakon kraceg vremena brzo poraste kompresija jer ne sagori sve pa se stvori talog.
Inace celo klipa je po mome iskustvu pozeljno ispolirati jer jako slabo se skuplja talog od izgaranja ma kakav krs od ulja koristili...
A ovo da karike ne mogu sjesti ako se ne pohona :icon_scratch:?
Pupo:
--- Citat: gumy - 27 Siječanj, 2009, 23:17:19 ---jel se neko susreo s onim alatom što ima na sc?
http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=11435&cPath=4_28_288_2481
--- Kraj citata ---
Imam ja taj alat i kao što slow kaže, to je samo priručni alat i dušu dao za 4t za osvejžiti malo stublinu/cilindar, malo skinuti riseve i sl. (naravno na 4t), i uvijek s nekom tekućinom pošpricati da neide na suho. Na 2 te je puno teže raditi s tim jer nesmiješ nigdje zapeti :toothy12: a i promjer cilindra je jako mali te se dovodi u pitanje koliko dobro taj alat obavlja posao u tako malom promjeru. Ovaj moj čisto sumnjam da bi mogao ugurati u 50kubika :D
Sada staviš taj cilindar i neće biti nekih problema a za sljedeći put kod drugog majstora!
3alfa3:
Kako da se karike razrade ako ne struzu o nesto? Upravo zato se hona.
Ukoliko se karika brzo ne prilagodi cilindru, onda ne moze ni dihtati na njega pa je i kompresija (a time i snaga) manja.
hac:
jedan od razloga zašto se honanje se radi je zbog toga što tokarski stroj ne može izvuć savršeno rupu,kad bi gledao pod povečalom vidio bi da poslije tokarskog ostaje trag noža kao na gramafonskoj ploči .honanjem se to popravi a uzput ostanu savršeni dijagonalni kanali koji če zadržavat ulje na stijenci cilindra
veka84sb:
--- Citat: hac - 30 Siječanj, 2009, 13:01:32 ---jedan od razloga zašto se honanje se radi je zbog toga što tokarski stroj ne može izvuć savršeno rupu,kad bi gledao pod povečalom vidio bi da poslije tokarskog ostaje trag noža kao na gramafonskoj ploči .honanjem se to popravi a uzput ostanu savršeni dijagonalni kanali koji če zadržavat ulje na stijenci cilindra
--- Kraj citata ---
Ovo prvo sto kazes da ispravi tragove noza to kuzim ali to moze i neki drugi postupak a sto se tice zadrzavanja ulja ,e to mi malo nije jasno jer prilikom rada masine ulje izgara isto sa benzinom u cijelom prostoru gdje prolazi klip i svakim pomakom tj ciklusom ulje ponovo zavrsi na stjenci. Prilikom rada na radnoj temperaturi ulje izgara zajedno sa benzinom i cini masni fil po cijelom cilindru i auspuhu koji se svakim ciklusom ponavlja tako da opet ima ulja na cilindru dovoljno a ovo zadrzavanje sa uzorkom od honanja ,zar to ne pokupe karike na svom putu? :dontknow:
Sto se tice formiranja karika ,to ide punooo sporije na poliranom cilindru ,ali samim time i vijek trajanja karika ocekivano treba biti duzi jer se manje ostecuju o stijenku cilindra. Zato i treba puno vise vremena da snaga krene rasti tj da se masina razradi ,da sve sjedne.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju