Tehnički kutak > Tuning skutera
Dimenzije remenja za minarelli - info
dhorvat:
Jel ima koji remen da je dugačak ko TP 9907770 a da je i kevlar? To bi bilo savršenstvo za minarelli :laughing7: Jel ima kevlara za Minarelli dugi blok, možda je taj dobar :toothy3:
PanTheR_oo7:
--- Citat: SlowRider - 17 Lipanj, 2009, 15:18:38 ---Malossi kevlar je totalno ubio start jer mi skuter krece iz "vise" brzine, odnosno ne mogu ostvariti jos kraci prijenosni omjer u startu. Imam malossi multivar, malossi polutku i remen za sve to i on je kratak >:( start je banana, ali sve ostalo se moze definirati kao savrsenstvo, okretaji stoje kao ukopani i trenutno dolazi do njih na pustanje gasa. Voznja uz brdo predstavlja uzitak, nakon duzeg maltretiranja gubitak okretaja je najvise 200rpm i ono vaznije, odaziv je puno brzi.
Uspio sam nesto rijesiti sto se tice starta, ali to ne moze biti kao sa topovim remenom. Imam i novi TOP remen pa cu usporediti novi u performansama sa rabljenim (6800km), odnosno kolika je promjena, jer sa kevlarom je isto od pocetka do kraja.
--- Kraj citata ---
Jel ovo kraj teme, ili je nastavljena na drugom mjestu? Kako se zavrsi TEST sa novim TP?
SlowRider:
pazi ovo, ako imas orginalni remen i stavis malo duzi, i taj duzi remen se penje do iste visine na variomatu.
Sa kojim remenom ces moci ostvariti veci prijenosni omjer?
ivanm:
sa kraćim, jer će biti efekt ko na npr lančanicima na biciklu, napred iste veličine a otraga veći..
SlowRider:
--- Citat: ivanm - 10 Studeni, 2009, 12:14:05 ---sa kraćim, jer će biti efekt ko na npr lančanicima na biciklu, napred iste veličine a otraga veći..
--- Kraj citata ---
bas to, i to se moze jasno osjetiti u takvoj mjeri da skuter dodje do odredjene brzine koja je manja od max. i ode u okretaje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju