Tehnički kutak > Tuning skutera
Dimenzije remenja za minarelli - info
pajo:
kod mene je situacija sa hebo remenom da ga u polutkamafino izbaci naspram s6remena koji je malo širi od hebo.
a sa hebo remenom start je jako dobar jedino napravi rupu od 40 do 50kmh vidi se na variju kolko se diže sa šajbicom ispred variomata od 0.60mm
e sad trebo bi malo isprobat s6remen koji je malo širi od hebo i čini mi se od oka malo duži:
imam i malossi kevlar koji sam isprobo ali start katastrofa vijerovatno bi veča podloška ispred variomata to malo popravila??
SlowRider:
ne mora znaciti da ce kraci remen davati losije performanse... jer ako variomat ima mogucnost jos vise podignuti remen, onda ce duzi remen doci na svoje...
pajo:
--- Citat: SlowRider - 10 Studeni, 2009, 12:35:54 ---ne mora znaciti da ce kraci remen davati losije performanse... jer ako variomat ima mogucnost jos vise podignuti remen, onda ce duzi remen doci na svoje...
--- Kraj citata ---
jedino onda sa dužim i širim vemenom ubijem start koji mi je dosta bitan.jedino bi šire podloške mogle to popraviti??
SlowRider:
--- Citat: pajo - 10 Studeni, 2009, 12:44:54 ---jedino onda sa dužim i širim vemenom ubijem start koji mi je dosta bitan.jedino bi šire podloške mogle to popraviti??
--- Kraj citata ---
sire podloske u pravilu daju kraci prijenosni omjer pri top speedu, odnosno remen se manje podize. Iako i to ovisi o samom variomatu, jer ima ih koji su "imuni" na promjene omjera sa sirom podloskom.
dhorvat:
--- Citat: pajo - 10 Studeni, 2009, 12:30:19 ---
--- Kraj citata ---
BTW di si mi uspio maznuti distancer? :laughing9: :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju