Tehnički kutak > Tuning skutera

Dimenzije remenja za minarelli - info

<< < (3/13) > >>

SlowRider:
Stavio sam 4 remena u uzi izbor, mislim da cu 2 izabrati, prije toga cu provjeriti jos neke stvari na prijenosu koje bi mogle utjecati na izbor dimenzije remena...

dhorvat:
Imam jedno pitanje za vas, cvele i slow:

TOP remen kad je bio novi imao je najjaču krajnju (i malo lošiji start radi širine remena), a Malossi X-Special i Polini Kevlar su mi identično u postocima ukrali krajnje  :icon_scratch: Znači novi remeni koji su mi ukrali više krajnje nego 0,3 mm potrošen TOP remen. Mogu dobit kakvo objašnjenje?  :confused5:

3alfa3:

--- Citat: dhorvat - 27 Siječanj, 2009, 22:46:57 ---Imam jedno pitanje za vas, cvele i slow:

TOP remen kad je bio novi imao je najjaču krajnju (i malo lošiji start radi širine remena), a Malossi X-Special i Polini Kevlar su mi identično u postocima ukrali krajnje  :icon_scratch: Znači novi remeni koji su mi ukrali više krajnje nego 0,3 mm potrošen TOP remen. Mogu dobit kakvo objašnjenje?  :confused5:

--- Kraj citata ---

Topov je duzi. Nema druge. Mozda se rastego pa zato, ali jedini razlog je duzina

SlowRider:

--- Citat: dhorvat - 27 Siječanj, 2009, 22:46:57 ---Imam jedno pitanje za vas, cvele i slow:

--- Kraj citata ---

Po mojem iskustvu za 2 kevlara, uvijek im je trebao duzi period da se prilagode, u samom pocetku znaju dosta narusiti setup prijenosa. Znam samo da sam bio jako razocaran kada sam tek stavio topov remen, iako je on sjeo na svoje mjesto, ali opet nije kao kevlar. Ne mozes to saznati u kratkom periodu.

--- Citat: 3alfa3 - 27 Siječanj, 2009, 22:49:18 ---Topov je duzi. Nema druge. Mozda se rastego pa zato, ali jedini razlog je duzina

--- Kraj citata ---

Topov je kraci.

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 27 Siječanj, 2009, 22:55:28 ---Topov je kraci.

--- Kraj citata ---

Nema logike, jer kraci remen ne moze doci do vrha varia jer pu zadnje polutke ne daju. Ako ej dosta dugacak, onda mu to nije problem.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju