Tehnički kutak > Tuning skutera
Dimenzije remenja za minarelli - info
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Siječanj, 2009, 22:49:18 ---
--- Citat: dhorvat - 27 Siječanj, 2009, 22:46:57 ---Imam jedno pitanje za vas, cvele i slow:
TOP remen kad je bio novi imao je najjaču krajnju (i malo lošiji start radi širine remena), a Malossi X-Special i Polini Kevlar su mi identično u postocima ukrali krajnje :icon_scratch: Znači novi remeni koji su mi ukrali više krajnje nego 0,3 mm potrošen TOP remen. Mogu dobit kakvo objašnjenje? :confused5:
--- Kraj citata ---
Topov je duzi. Nema druge. Mozda se rastego pa zato, ali jedini razlog je duzina
--- Kraj citata ---
Pa rastego se sigurno, ali je i novi imao istu krajnju :dontknow:
Jer ako gledamo dimenzije onda nema smisla ništa. 738 mu je dužina, a 751 remen je kraći po toj logici :icon_scratch:
Znaš kaj ja mislim. Da je debljina (ne širina) remena drukčija. I da je TOP možda TANJI i zato bolje sjedne na radilicu i visoko na polutke, odnosno visoko na variomat i duboko u polutke. Jel to moguće? :jerk:
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 27 Siječanj, 2009, 22:58:34 ---Znaš kaj ja mislim. Da je debljina (ne širina) remena drukčija. I da je TOP možda TANJI i zato bolje sjedne na radilicu i visoko na polutke, odnosno visoko na variomat i duboko u polutke. Jel to moguće? :jerk:
--- Kraj citata ---
Moguce ukoliko ga variomat unatoc njegovoj maloj sirini moze stisnut do kraja odnosno da variomat sam sebi ne smeta u tome (da takne nepomicnu polutku prije nego remen bude gore)
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Siječanj, 2009, 22:58:09 ---
--- Citat: SlowRider - 27 Siječanj, 2009, 22:55:28 ---Topov je kraci.
--- Kraj citata ---
Nema logike, jer kraci remen ne moze doci do vrha varia jer pu zadnje polutke ne daju. Ako ej dosta dugacak, onda mu to nije problem.
--- Kraj citata ---
Nema logike u tom slucaju (dhorvat)...
u mom slucaju ima logike...
--- Citat: dhorvat - 27 Siječanj, 2009, 22:58:34 ---Znaš kaj ja mislim. Da je debljina (ne širina) remena drukčija. I da je TOP možda TANJI i zato bolje sjedne na radilicu i visoko na polutke, odnosno visoko na variomat i duboko u polutke. Jel to moguće? :jerk:
--- Kraj citata ---
Izmjeriti cu pa cemo vidjeti...
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 27 Siječanj, 2009, 23:00:40 ---Izmjeriti cu pa cemo vidjeti...
--- Kraj citata ---
Jer ako nije onda bum dofural svoj remen na mjerenje, izgleda da ja začaran :laughing7:
dionysus_:
evo još jedne dimenzije za mina horizontal: 788-17 to je za lunu vision 2
koji remen mi preporučate, mislim da ima još mjesta na variu, tj. da se ovaj ne popne do kraja
duži - širi? duži - uski?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju