Tehnički kutak > Tuning skutera

Brtvljenje flandje

<< < (5/6) > >>

Drnda:
trosio je manje...  :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: odvilo se pola sarafa, pukao dio grane koji dolazi na flandju skupa sa varom..., poludio sam, jucer se odvili sarafi koji ga stezu za cyl... poluditi cu, neznam bi li opet vario ? uglavnom imao je vibracije na leru i na pola gasa, ono sve se plastike koje nisu bas ucvrscene vibriraju... ZVUK KAO IZ PAKLA, AUSPUHA NEMA  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

kristijanSR70:
nabavi polovni ili krpaj

Drnda:
evo taman sam ponovno zavario (stari, 35 godina vari hehehh) ostavio sam ga da se ohladi u potpunosti pa cu ga onda metnuti, prosli put sam ga u vodi hladio...

speedburn2:

--- Citat: Drnda-1 - 10 Veljača, 2009, 12:26:21 ---evo taman sam ponovno zavario (stari, 35 godina vari hehehh) ostavio sam ga da se ohladi u potpunosti pa cu ga onda metnuti, prosli put sam ga u vodi hladio...

--- Kraj citata ---

nije ni cudo da puca, tko vidio var u vodi hladiti!!!!    :BangHead: :BangHead: :BangHead: :uff: :uff:

Drnda:

--- Citat: speedburn2 - 10 Veljača, 2009, 12:30:14 ---nije ni cudo da puca, tko vidio var u vodi hladiti!!!!    :BangHead: :BangHead: :BangHead: :uff: :uff:

--- Kraj citata ---
stari mi uvijek tako hladio i nikada nije pukao var... pukao je dio flandje a ne vara...
ma drzi mi vec pola mjeseca sigurno, vjerojatno mi je jutros ili sinoc to puklo.... odvio se od vibracija jedan saraf koji drzi nosac za blok i vjerojatno je to bio uzrok pucanja....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju