Tehnički kutak > Tuning skutera
Brtvljenje flandje
Drnda:
Zanima me oni koji imaju spuh sa flandjom dali im pusta na spoju , jer meni se jace odatle cuje skut nego na topu... zanima me ima li tko nekako to zabrtvljeno ili su sami nekako zabrtvili, ja pokusao diht masom koja bi trebala drzati 1400 C, ali se rastapa a nema nego oko 700... zna li tko kako da zabrtvim.. mislio sam pokusati malo staklene vune pomijesati sa diht masom te to nanijeti sa unutarnje strane grane ili sa vanjske strane flandje tako da kada se spoji da se prilagodi diht masa rupi gdje pusta i da je zacepi...
Brla:
ja dok sam stavljo svoju s6 pro replicu stari mi je dao neko loctite ljepilo pa malo namazo iznutra i ko beba... nadam se da se to smije a ovak nekak izgleda to ljepilo http://www.pollymodelengineering.co.uk/assets/photos/loctiteProducts.jpg
Drnda:
kakvo je to ljepilo, karakteristike? trpi li temp. visoku ? imam ja svakakvih ljepila i svega ali mislim da ce se rastopiti...
Brla:
evo sad sam otišo pogledat i na njemu piše loctite 243 fijador a iza upute sve na talijanskom :toothy3:
Drnda:
nasao neko crveno ljepilo, izgleda mi kao obicna diht masa, na njemu pise silicone temperature, znaci silikonski sastav, trpi 300 C ako je vjerovati ambalazi... skinuo sam spuh i unutar grane razmazao i nasadio na flandju... nadam se da ce biti ok... aonda sam usput isao promijeniti vunu koja je stara niti 2 mjeseca i kao nova... utrpao sam je jos vise nego sto je prije bilo i nadam se da ce se malo utisati ( ne radi mene, vise radi murje koja me cudno gleda kada prodjem pokraj)...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju