Tehnički kutak > Tuning skutera

Brtvljenje flandje

<< < (3/6) > >>

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 27 Siječanj, 2009, 19:10:59 ---promijeniti vunu koja je stara niti 2 mjeseca i kao nova... utrpao sam je jos vise nego sto je prije bilo i nadam se da ce se malo utisati ( ne radi mene, vise radi murje koja me cudno gleda kada prodjem pokraj)...

--- Kraj citata ---

Ako je vune previse i ako je tvrdo nabijena, onda je najcesce zvuk glasniji jer vuna ne "pije" zvuk nego se od nje odbija.
Znam to jako dobro jer sam kemijao oko toga na Nardu kod kojeg sam imao prilike mijenjati vunu svakih 2 tjedna jer ju je spaljivao nemilice. Nakon par promjena, nasao sam omjer koliko vune treba staviti da bude najtise moguce, a i dalje da niej vune premalo jer u tom slucaju jos brze izgori.

hac:
jel imaš oba federa gore orginalna što sam ti dao uz spuh?.......ak je sve složeno kako treba i kad poštelaš karb kako treba flanđa če počet dihtat nakon 20-30 km ,ja stvarno nisam imao nikakvih problema s tim

Drnda:

--- Citat: hac - 28 Siječanj, 2009, 12:39:56 ---jel imaš oba federa gore orginalna što sam ti dao uz spuh?.......ak je sve složeno kako treba i kad poštelaš karb kako treba flanđa če počet dihtat nakon 20-30 km ,ja stvarno nisam imao nikakvih problema s tim

--- Kraj citata ---
imam federe ali ne dihta, ionako mozda jednom ili dvaput tjedno u komadu predjem 30 km... a ona diht masa je trajala samo dok ga kraj skole jutros nisam ugasio, ali je zato bio tako tih... Ma super je bilo, pokuati cu veceras staviti crnu diht masu koja drzi do 1400 C pa mozda mi i uspije da je zabrtvim nekako jer variti ne zelim jer ionako su dosta jake vibracije...

SlowRider:
Samo jedna pohvala za Yasuni spuh... nakon nesto vise od 6 mjeseci i 4600km sve je suho kao barut, niti najmanja moguca mrlja se ne moze naci na spoju flandje i izmedju cilindra  :frajer:

Drnda:
idem staviti malo staklene vune i diht mase one do 1400 C sa unutarnje stranje grane i nataknuti na flandju pa javim rezultate, mislim da ce staklena vuna popuniti tu supljinu a da ce diht masa je stegnuti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju