Tehnički kutak > Tuning skutera

Guma za skuter...uzeti ili ne*?

<< < (4/5) > >>

stark1:

--- Citat: benelli - 27 Siječanj, 2009, 18:49:31 ---ne spricne se nikakvu tekucinu u gumu,nego najprije se nabi kao neki šerafciger u špic u gumu di je rupa onda uzmes kao neki drugi serafciger i stavis na njega gumu(izglede kao žvakača)i taj prvi serafciger izvadis i onda nabis unutra taj sa tom gumom i samo povuces van taj serafciger i to ti je pet minuta posla,znam to jer sam po ljeti radio kod nekog automehanicara i sam zakrpao koju gumu,e da i ne treba se skidat guma sa felge

--- Kraj citata ---
ja znam sta je meni moj mehanicar radio :icon_thumright:

Dirk23:

--- Citat: apriliatuner - 27 Siječanj, 2009, 18:46:09 ---da,drži to odlično kad zakrpa,imao na 4mjesta krpanu gumu i sve super...

--- Kraj citata ---

Pa kuda se vi to vozite, evo u 6 god, a stvarno, svukuda sam se vozio, i sam i u paru, i nikada da je pukla, ili se probusila

benelli:
taj mehanicar sta je tebi radio kuda ti je spricnuo to unutra kroz ventil,ako je kroz ventil to imas za kupit na svakoj benziskoj

sven_vx:
uvijek se naide na neko staklo,cavlic ili sta ja znam,dali bila lijepa ravna cesta bez ijedne rupe ili bila cesta ko neko polje sa rupom na rupi... :icon_thumright:

sven_vx:
pa nije meni to vulkanizer radio.ja sam to jednom stavio u gumu kada mi se probusila,a u blizini mi nije bio niti jedan vulkanizer,pa mi je ostala samo ta opcija...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju