Tehnički kutak > Tuning skutera

Guma za skuter...uzeti ili ne*?

<< < (3/5) > >>

sven_vx:
ovisi dali krpa gumu sa onim sprejom sta se samo usprica u gumu kroz ventil ili ju krpa sa onom gumom koja drzi dosta dobro...ali ako krpa sa sprejom onda bi trebo vrlo brzo kupit novu gumu zato jer je taj sprej predviden samo za privremeno da bude u gumi...ali svi vulkanizeri krpaju sa tom nekom gumom koja drzi jako dugo i nije skupo...

stark1:
@dhorvat..da samo spricne tekucu gumu..i sve 5..par kilometara imas malenu izbocinu (cca 3mm)na gumi ali to se brzo slegne :icon_thumright:

apriliatuner:
da,drži to odlično kad zakrpa,imao na 4mjesta krpanu gumu i sve super...

benelli:
ne spricne se nikakvu tekucinu u gumu,nego najprije se nabi kao neki šerafciger u špic u gumu di je rupa onda uzmes kao neki drugi serafciger i stavis na njega gumu(izglede kao žvakača)i taj prvi serafciger izvadis i onda nabis unutra taj sa tom gumom i samo povuces van taj serafciger i to ti je pet minuta posla,znam to jer sam po ljeti radio kod nekog automehanicara i sam zakrpao koju gumu,e da i ne treba se skidat guma sa felge

sven_vx:
ima i na benzinskoj za kupit ona "tekucina" kao silikon sta se nasprica kroz ventil u gumu i onda ona napumpa gumu i stvrdne se iznutra tako da isto dobro drzi,ali to je za kratku upotrebu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju