Tehnički kutak > Tuning skutera

Guma za skuter...uzeti ili ne*?

(1/5) > >>

Losinj:
evo ovako
frend ima novu novcatu mišelinku taman dimenzija za moj skuter,ali problem je sto je imala rupicu pa je on zatvorio onim nekim cepom,tako se to valda zove,nudi mi je za 100kn,dal se isplati to uzet ili?dal taj cep moze da odpadne opet il stavec? :icon_scratch:

dhorvat:

--- Citat: Losinj - 27 Siječanj, 2009, 16:31:04 ---evo ovako
frend ima novu novcatu mišelinku taman dimenzija za moj skuter,ali problem je sto je imala rupicu pa je on zatvorio onim nekim cepom,tako se to valda zove,nudi mi je za 100kn,dal se isplati to uzet ili?dal taj cep moze da odpadne opet il stavec? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ovisi di je rupica. Ako je rupica na djelu gume koji je predviđen da dodiruje tlo onda nema problema, ali ako je na području gdje se guma hvata za felgu onda je problem.  :dontknow:

I koja guma? Nije valjda Michelin Booper  :drunken_smilie:

Losinj:
hehe bas je ta guma :toothy9:

i da rupica je bila na djelu koji dodiruje kad vozis konstantno

ChRiStIaN:
A kaj fali bopperu horvat?  :dontknow:

dhorvat:

--- Citat: Losinj - 27 Siječanj, 2009, 16:57:22 ---hehe bas je ta guma :toothy9:

i da rupica je bila na djelu koji dodiruje kad vozis konstantno

--- Kraj citata ---

Hm, ako je guma relativno nova i nije jako potrošena onda ju uzmi, naravno ako ti treba. Ta guma je meni bila tvornička na Aeroxu i nije se baš pokazala pretjerano dobra  :icon_scratch:

Ako je rupica tu gdje kažeš onda ju nije problem zakrpati. 40 kn to košta kod vulkanizera sa ponovnom montažom na felgu (barem sam ja tolko platio)  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju