Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Višebojni sa 70ccm

<< < (54/60) > >>

brzzzi:
zadnji put kad smo gledali neer i ja radilica je ko zmaj....a nikako nisam mogao zaj.... se i uliti čisti benz...

budem sutra vidio što ima kod svječice....ne želim nabrzinu zaključivati....ne treba mi još jedno cvikanje cilindra....

Drnda:
stari znam kako ti je... slicno sam prosao... uglavno znam da nije problem u tome jesi napravio mjesavinu... pogledaj u kakvome je stanju prijenos, mozda i on pravi problem.... a poslikaj to ostecenje...jesu li lezaji radilice ok. mozda oni znaju blokati...

brzzzi:
ležajevi su c4 stavljeni prije nekih 2tkm...a prijenos tj. primar i sekundar nisam ni gledao otkako sam ga uzeo....jednom sam radio izmjenu ulja u isto vrijeme kad i izmjenu ležajeva i to je oko prijenosa....

prije nego stane čuje se rondanje kao iz variomata i ako slučajno ne dam ili ne oduzmem gas da prestane to rondanje onda se to desi....
prije sam mislio da je to auspuh što ronda dok se nisam malo nagnuo na tu stranu!

Drnda:
pogledaj jel ok ona bolcna u sredini variomata, kakvi su klizaci i kakav je cario opcenito... pogledaj da nije pukao stupic po kojem putuje slider, ili neki komadic otpao pa zablokira prijenos ako upadne negdje unutar prijenosa...

brzzzi:
važi....budem onda sutra napravio malo detaljniji pregled svega pomičnog na skuteru!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju