Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Višebojni sa 70ccm
neer:
drnda pa jel ti spavas uopce j****u sunce
Drnda:
--- Citat: neer - 09 Rujan, 2009, 03:27:52 ---drnda pa jel ti spavas uopce j****u sunce
--- Kraj citata ---
ne ja se inace prikradem dok drugi spavaju pa se konektujem na njih...
pa spavam samo nekada ne po par dana.. zato i jesam ovakvi hhhhh.... ma sto ce san.. ja sam univerzalan, uvijek spreman pomoci....
brzzzi:
svaka čast drnda uvijek spreman uskočiti...
evo nakon dan - dva mene opet tu...ovako nisam još ništa dirao oko dekla i svječice....
čekam rolice i odmah budem montirao i slajdere nove, a i karb novi je na vidiku....
trenutni karb je dellorto 20,5 sa sp-a i katastrofa je za uštelati, a u pregovorima sam za Malossi MHR 19 mm (dellorto s manualnim čokom).
Drnda:
ako je onaj od mirana djeluje mi nekako skupa cijena....
uglanom daj koju sliku... evo ja idem pomalo u rasprodavanje svega za kupiti pezoa sf OPET .. biti ce i u mene nesto slicno kao i tebi.... samo ja sam planirao neko vrijeme vuci se sa serijalom i kada se skupi jos lova za dobru radilicu rastaviti blokove i da ide max turpija edition, samo ce setup biti noturpija mhr replica kit i neki spuh u midrace rangu.. mislio sam stage 6 pro ili replicu ali neznam kako se ponasa na pezou jer nema je nitko blizu...
brzzzi:
evo ja sam imao i pro (nisam se baš vozio s njim, ali mi je totalno perw) i sada imam replicu i super je spuh...malo imaju nekakav rondav (metalni) zvuk, ali hebiga to je stage6....
ma da taj karb od mirana...čuj relativno je novi, a opet vjerujem da je dobar tak da ono....
a za iduču sezonu budem i ja nešto malo jače spremio....ma dobro je ovo, ali kad znam da može i bolje....
sve zavisi kako ču biti s parama, ako ih bude bilo...u biti če svega....arisal sa jednom kraikom, malossi rhq ili hpc, blokovi do jaja sređeni, stage6 usis sa duplim lamelama...jooooj ma sve je to još daleko od stvarnosti....
e kako to ide sa primarom i sekundarom?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju