Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Višebojni sa 70ccm
3alfa3:
--- Citat: brzzzi - 07 Rujan, 2009, 20:41:30 ---neznam kako bi sad to moglo biti, kad nit je brzina bila neka, a i upalio je najnormalnije i opet dalje ide ko da ništa nije bilo.....
to mi se desilo jednom kad sam išao u vk i jednom na povratku, i to je to....poslije toga i između toga sve 5.....
nekužim koji mu je sad....
--- Kraj citata ---
Pa ako je potrosnja ispod 3 litre, ja bi reko da zacvikava zbog presiromasne smjese i to je uzrok gasenja i dima
Drnda:
pa daj izvadi svjecku i poslikaj, tko ti je stelao to, jer znam da si imao problem da je vukao na usisu fals jer je osao jedan navoj od prirubnice
brzzzi:
ma poštalano je super, a i taj vijak je sređen (novi navoj je napravljen)....scoot sam radio kod lakija...
ma ja vjerujem da je do razlike u rolicama jedne su 3,9 gr malossi, a druge su 5,5 rms...kad mi stignu nove budem onda vidio...
svječicu se nisam ni sjetio pogledati....budem sutra kad uhvatim malo vremena...
neer:
brzi ajde na msn da pricamo ko ljudiii :)
Drnda:
neznam ako zapinje i cvili moguce da je termo grupa.. a moguce da je remen.. bio sam prisutan kada mi je rodjak slucajno u pilu ulio cistu umjesto mjesavinu i bas se lijepo vidi pad snage i smrdi kao spaljena lamela.. ali pogledaj isto.. ima li radilica lufta..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju