Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Višebojni sa 70ccm

<< < (52/60) > >>

brzzzi:
ma taj prvi tank sam malo pojačao  ;D , ali ovo sad dalje je 3%.....

kontam da je razlog gašenja tako naglo što su mi gore tri rolice od 3,9 i tri od 5,5.....

naručio sam 4,7 pa dok ne dođu malo če stajati u garaži  :toothy10: ....

Drnda:
nije to do rolica.... ja sam imao tako dosta dugo.. nije do njih.. jedino ako taj cyl ne trazi jako puno ulja.. vrati mjesavinu kakva je bila prije da nebi opet se sranje dogodilo pa javi jel opet ima problema.... i zapamti ovo sto je alfa rekao, ja zaboravio napiisati..

brzzzi:
pazi drnda evo sad mi je ta 3% i to mi se danas desilo jednom, a kada je bila otprilike 4,5% nekoliko puta....

evo otvorio sam opet dekl i primjetio da je multivar malo dobio pri dnu (pola centimetra od bolcne) onako kao struganje....

ma sačekati ću da mi stignu rolice i promjenim slajdere pa da onda vidim :toothy10: ....

a kad spržim i taj tank neznam kakvu ču mješavinu praviti  :dontknow: .....odlučim kad dođe do toga...

Drnda:
ako se i prije dogadjalo onda nije do manjeg postotka ulja,... onda slobodno peri sa 3 % ja sam mislio da je to zbog manje % ulja....

neer:
bas se vidi trag kako je remen napravio ris ...moja teorija je da se variomat nekako zablokira ili radilicu nesto naglo zaustavlja ....bas se vidi kako remen dodje do dna i vrti se u nedogled i pravi riseve..cek on ima malossi rolice i rms rolice znaci 3,9  i 5,0 mjesano ...jel moze biti drukcije rolice pa da se to sve zablokira ili da je do radilice pa radilica pri neznam kojoj temperaturi sama sebe koci...jer je stvarno sve u redu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju