Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Višebojni sa 70ccm
Drnda:
meni je sf serijala trosila oko 3 l na 100 km, aa jednom sam uspio spustiti na 2.54545454... na 100 km... sao alkse sa gasom i drzati pri malim okretajima an 60-70 knh, trecina od tih 100 km je bilo sa jos jednom osobom....
brzzzi:
pa imaš pravo alfa.....i mene je zaprepastilo, pogotovo zato što mi je serijala trošila 5l
ali moram reći da je moja vožnja 90% po gradu!
drnda pa to i ja pazim....lagano gas tako da je u što nižim okretajima na toj brzini, ali tu i tamo mu dam mali burst snage.....
eto danas do hrge i nazad, a onda se mogu malo opustiti na ručici, ali opet s oprezom...
kontam napraviti oko 4% - 4,5% mješavinu za svaki slučaj dok ne pređem tu kilometražu...
Drnda:
ma netreba ulja, na koliko se to otprilike po tvojoj procjeni vrti, ja bi stavio 4% max dok je razrada, dalje oko 3 %.. samo ces sve napuniti garezi....
brzzzi:
a jebiga nemam pojma po uhu na koliko se vrti pri tim manjim brzinama, a ovako neki plafon (što sam probao prije nego je zacvikao) mislim da je do 11000 okretaja...
ma sad mi paranoja pa ono trpam ulja sam da ne zariba.....heheh.....
pravim sa sthil-ovim uljem 5L goriva i 2dl ulja.....
Drnda:
ja sam na serijalu i narda, koji je vrtio sigurnih 10 ako ne i malo vise... stavljao 2 % jednom sam 1.5 % slucajno i nista.. znam da je ovo alu a to gus, ali nemoj previse, moj nije ok radio sa uljnom jer je radio oko 3 i pol posto, ja pravio 2 i ni ne dimi skoro nista i bolje reagira na gas, onako samo dim garez i slabije malo ide, jer ti se zacepi sve od neizgorena ulja... radi 3 i budi miran
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju