Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Višebojni sa 70ccm

<< < (48/60) > >>

mhr-team:
ajd hvala bogu da se i ti druže provozaš ovo ljeto, samo dalje tako....  :icon_thumright:

brzzzi:
pa ajde neka onda netko napiše koliko bi se trebao razrađivati!

meni je dosta bušenja cilindara i koje kakvih sranja kad vrisne.....bolje ču polako pa mir!

brzzzi:
evo danas uhvatio malo vremena pa da polako nabijem kilometražu  ;D ....lagano sam bio na relaciji osijek - aljmaš - osijek - bilje (samo do pola puta...nije mi se dalo do tamo) - osijek - višnjevac - osijek (kruzanje)  :happy6:

uglavnom nabio sam od "bušenja" cilindra oko 150km prosjek oko 50ak kmh i baš je ludnica...i nebi vjerovali koliko je mala potrošnja za cvaju (sa 5l goriva oko 180 km), a prije sam prelazio
plafon 100km!  :o

eto i sutra do vinkulje....malo hrgu posjetiti i tako....

sve najbolje što se tiče vožnje, ubrzanja i međuubrzanja....ma stvarno ide ko zmaj....naravno malo se i stisnuo, ali sve u granicama normale....  :icon_thumright:

Drnda:
sada pojacavaj tempo i kada dodjes do vinkulje kontaj da je razradjen... ja max 50 ili 100 km predjem, i ne gledaj brzinu nego okretaje, drzim ga na nekih 2/3 i 3/4 gasa i onda full.. nemas sto stediti... jer ako ljudi pod blokadom razradjuju onda sto mislis ......ovako se vrti 9 onako 11

3alfa3:

--- Citat: brzzzi - 07 Rujan, 2009, 00:39:12 ---sa 5l goriva oko 180 km
--- Kraj citata ---

:icon_scratch:
To je prosjek od niti 2,8l na 100 km.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju