Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Višebojni sa 70ccm

<< < (50/60) > >>

brzzzi:

aje hvala....onda budem malo još preračunao omjer goriva i ulja i piči dalje.....
update sljedi nakon izleta do vinkulje....

Drnda:
5l i del i pol to je 3%, uglavnom dobro je prvih 100 km oko 4% na gizu turpiju, ali preko toga samo talog stvara,  ma vec je to razradjeno, mos ga ti stiskati samo ne drzi full gas puno....

brzzzi:
ma da....danas sam drugi tank punio od "bušenja" i napravio sam 3%, samo onaj prvi je bio jači malo.....

mogu reći krajnje ugodno putovanje do vinkulje i nazad (pogotovo ekipica luda), ali javlja mi se problem oko prijenosa pri nekoj brzini (nije svaki puta ista jednom 40kmh, a drugi put 52kmh) u oba puta začuje se kratko cviljenje - zujanje i u tom trenu se scoot ugasi i naglo staje!

pogledam u dekl, a ono kroz rupe koje sam bušio za hlađenje lagano izlazi bijeli dim....sad da li je to do novog kevlara neznam, ali upalim ga kao da ništa nije bilo i vozi dalje....

otvarao sam dekl i nisam ništa primjetio da je otpušteno ili da nedostaje....neznam da li možda može biti do potrošenih kalota (onih trokutića na variomatu) kao da su malko istrošeni bili?

rolice su gore šarene tj. tri jedne težine i tri druge težine (tako je bilo jer sam testirao koja mi težina najviše odgovara) pa reko da nije do toga isto?

neznam isto da li ima kakve veze što su i delta i wingbell novi....

eto sad znate, pa ako može pomoć!

gokiSP:
inace kad skuter zariba onda se zna zadimit iz dekla

brzzzi:
neznam kako bi sad to moglo biti, kad nit je brzina bila neka, a i upalio je najnormalnije i opet dalje ide ko da ništa nije bilo.....

to mi se desilo jednom kad sam išao u vk i jednom na povratku, i to je to....poslije toga i između toga sve 5.....

nekužim koji mu je sad....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju