evo momci jedan veliki update oko projekta....nisam se dugo javljao zato što mi je več pun k... bio i njega i konstantnih kvarova...
dakle tjek događanja od zadnjeg update-a je bio ovakav....nakon što sam uspio krivi klip prodati drndi, počeo sam svoj "pravi" pripasavati na scoot i naravno nije moglo ni to proči
bez problema....klip predugačak (udari dolje u polutke radilice) i naravno glava isto ne odgovara.....nakon što se cylindar razbušio kod tokara, klip skratio i glava prilagodila
došlo je vrijeme da se pali pila, ALI naravno odjednom nema uopče iskre na svječici (radio je prije rastavljanja, a struja uopče nije bila dirana)...oke....provjera cdi-a i bobine sve OK...
provjera namotaja i OPET oni....to su več drugi namotaji koje je taj scoot spalio.....danas je završen skuter, ali naravno pošto je gus ili giza kako neki kažu ne smijem tiskat barem jedno
400-tinjak kilometara.....to ja za par dana nabijem da se mogu konačno provozati ove sezone....
i odmah pitanje za neke koji znaju...imam karb dellorto 20,5 od sp-a (kako bi na igli mogao naraviti još zareza za onaj osigurač da iglu spustim još niže?)
ili ako ima netko tko bi se mjenjao sa mnom za neki drugi 19?