Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Višebojni sa 70ccm
neer:
--- Citat: brzzzi - 29 Srpanj, 2009, 04:51:44 ---nisam ja mislio nikoga uvrijediti, ali čuli smo se pun klinac puta i još sam ponavljao što bih trebao pitati, kada bih naručivao klip....i tako sam i naručio, ali je problem ispao što se trophy sponemuo svega par puta i to je to.....a onih 7 dana da čekam klip....mislim da znaš da sam skeptik postao otkako sam čekao onu zadnju narudžbu....vjerovatno i nije imalo veze s tobom, ali ono je bilo previše..pa reko da probam sam kad več imaju na stanju! Ali eto.....ode i ova sezona :laughing6:
--- Kraj citata ---
brzzzi:
e drug nemoj citate falsificirati..... ;D Stigao je novi klip i nebi vjerovali trebao bi biti dobar.... :toothy9: Sutra je primopredaja klipa pa onda se radovi nastavljaju!
E da i onaj klip malossi je još uvijek na prodaju i više NIJE CIJENA 300 nego je 250kn
Dali taj klip malossijev može ići na mhr replicu?
naručen je za gus cilindar...sad dali ima neka razlika možda u karikama ili materijalu klipa???
ajmo HITNO mi je!
os_1992:
kaze vijeko kad ce njegovi cevapi doc na red 2 porcije za mene i za njega kaze on ,,,mislim bilo bi uredu vratit dug za one proklete lamelice :icon_biggrin:
brzzzi:
recesija je kolega.... ;D ma nema frke za čevape znaš da ja održim svoju riječ! Sam da riješim neka sranja na poslu i prodano :headbang: !
Daj ljudi zar nitko nezna da li ima razlike između klipa za malossi gus sport i malossi mhr replicu!
neer:
nema razlike.sto psoto mislis da je drugi materijal isti je to aluminij ..isti klipovi :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju