Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Višebojni sa 70ccm
neer:
e da karike za gus su crne a za aluminij niklovane ..
DeLUX:
moja nije crna :dontknow:
brzzzi:
znači ja mogu prodati klip, bolcnu i osigurače nekome tko ima mhr replicu, a taj samo treba kupiti karike?
daj recite mi da znam da nebih dečka zavaljao!
speed:
--- Citat: brzzzi - 31 Srpanj, 2009, 18:44:58 ---znači ja mogu prodati klip, bolcnu i osigurače nekome tko ima mhr replicu, a taj samo treba kupiti karike?
daj recite mi da znam da nebih dečka zavaljao!
--- Kraj citata ---
da
brzzzi:
evo momci jedan veliki update oko projekta....nisam se dugo javljao zato što mi je več pun k... bio i njega i konstantnih kvarova...
dakle tjek događanja od zadnjeg update-a je bio ovakav....nakon što sam uspio krivi klip prodati drndi, počeo sam svoj "pravi" pripasavati na scoot i naravno nije moglo ni to proči
bez problema....klip predugačak (udari dolje u polutke radilice) i naravno glava isto ne odgovara.....nakon što se cylindar razbušio kod tokara, klip skratio i glava prilagodila
došlo je vrijeme da se pali pila, ALI naravno odjednom nema uopče iskre na svječici (radio je prije rastavljanja, a struja uopče nije bila dirana)...oke....provjera cdi-a i bobine sve OK...
provjera namotaja i OPET oni....to su več drugi namotaji koje je taj scoot spalio.....danas je završen skuter, ali naravno pošto je gus ili giza kako neki kažu ne smijem tiskat barem jedno
400-tinjak kilometara.....to ja za par dana nabijem da se mogu konačno provozati ove sezone....
i odmah pitanje za neke koji znaju...imam karb dellorto 20,5 od sp-a (kako bi na igli mogao naraviti još zareza za onaj osigurač da iglu spustim još niže?)
ili ako ima netko tko bi se mjenjao sa mnom za neki drugi 19?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju