Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Višebojni sa 70ccm
radomir.g:
Samo strpljivo... Valjda ce se isplatiti to cekanje :icon_thumright:
brzzzi:
Evo stigne mi klip napokon i dođe mi KRIVI (hac je nešto krivo objasnio i eto ga sad).....pa predivno....uglavnom prodajem sad taj klip pošto mi ne odgovara evo i slike
dakle novi malossi klip ( AW-ov ) za malossi gus sport 70ccm = pug - pia mašine cijena u pia splitu je 330kn bez poštarine, ja ga dajem za 300kn i poštarinu plača kupac....
ajmo hitno mi je!
neer:
:toothy12: ode ova sezona..
hac:
a HAc je rekao "kupi klip za trophy piaggio" a ti kupio klip za malossi sport,iz iskustva znam da po tim piaggio servisima rade mulci i moraš točno tražit jer inače nešto obavezno zajebu.......trebao si kod mene naručit i strpit se tih 7 dana
brzzzi:
nisam ja mislio nikoga uvrijediti, ali čuli smo se pun klinac puta i još sam ponavljao što bih trebao pitati, kada bih naručivao klip....i tako sam i naručio, ali je problem ispao što se trophy sponemuo svega par puta i to je to.....a onih 7 dana da čekam klip....mislim da znaš da sam skeptik postao otkako sam čekao onu zadnju narudžbu....vjerovatno i nije imalo veze s tobom, ali ono je bilo previše..pa reko da probam sam kad več imaju na stanju! Ali eto.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju