Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
s kim da to skinem??? a jesam panj hehehehehe
al bitno da si naucio sad, zato i sluzi forum
nije zvaka za seljaka moras skinut ovo gore, kljestima skines, nemoj zubima, cestitam jos malo pa ces uspjet po prvi puta sam staviti novu svijecicu
Citat: igor.sb - 24 Siječanj, 2009, 13:48:34nije zvaka za seljaka moras skinut ovo gore, kljestima skines, nemoj zubima, cestitam jos malo pa ces uspjet po prvi puta sam staviti novu svijecicu hvala hvala..........
Citat: PROOF - 24 Siječanj, 2009, 14:44:25Citat: igor.sb - 24 Siječanj, 2009, 13:48:34nije zvaka za seljaka moras skinut ovo gore, kljestima skines, nemoj zubima, cestitam jos malo pa ces uspjet po prvi puta sam staviti novu svijecicu hvala hvala..........Meni je prije dok sam bio veći noob nego sada stalno ispadala lulica sa svjećice. Jer nisam znao da mi je otpala ona guma koja drži lulicu pritisnutu na svjećicu. I onda sam došao u dućan, kupio onu gumenu lulicu za 70 kn (NGK) i od tada mi je potrebna ova kapica koja se našerafi na svjećicu. Ali zato drži odlično budući da je gumena lulica. A k tome je i zadihtan spoj da mogu i kroz duboku vodu ić
tako msa i ja imal na minibikeu i zat omi je sad bilo cudno