Općenito > Trgovine

brtva za deklo getribe

<< < (4/6) > >>

2TDottore:
Beni ja se samo salim.Nema nista loseg u tome to kaj ti radis sa diht masom.I ja sam isto stavio na dekl od getribe od svog stalkera diht masu jer kak si reko tak je tvornicki i tu nema greske.  :icon_thumright:

Benjamin:

--- Citat: 2TDottore - 22 Siječanj, 2009, 22:27:10 ---Beni ja se samo salim.Nema nista loseg u tome to kaj ti radis sa diht masom.I ja sam isto stavio na dekl od getribe od svog stalkera diht masu jer kak si reko tak tvornicki i nema greske.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

A znam..smao velim..neki su negativno nastranjeni na to..misle jel je ditung tvornicki da to ondam ora tak biti i da je diht masa losa i fuserska...

BTW procitaj post prije editirao sam ga..bus se nasmijao jos malo..

2TDottore:
Procito.  :laughing7: Imamo isti problem i mislim da cu te poslusat.I meni gore na plovku isto curi benzin i nesmijem natocit do kraja jer mi preljeva.Mislim da ce diht masa rjesit taj problem.  :toothy12:

Benjamin:
eto sve znas sad...opet si malo pametniji..

Dok sam si ja rijesio tja plovak poludio sam..na tome sam skoro zivce izgubio..malo falilo da ne odnesem plasticaru da mi zatvori tu rupu i da se bez plovka vozim..

3 puta sam mazao jel prva dva puta je pustila uvijk...jel je prije jos neko prckao po tome pa je strgao nesto plastike oko plova i nikak zatovriti sve rupe..pa sam povario nesto plastike i metnuo novi dihtung i diht mase i od tad je mir...

2TDottore:
ni meni nije bas bajna situacija oko plovka.Isto je bivsi vlasnik carobirao nesto oko njega i ona guma mi ne dihta uopce tak da cu morat si dat malo vise truda da to dobro zadihtam jer u igri je pol litre benzina koje manje mogu zbog toga natocit a posto je rezervar mali tih pol litre puno znaci.  :laughing11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju