Općenito > Trgovine
brtva za deklo getribe
Benjamin:
--- Citat: 2TDottore - 22 Siječanj, 2009, 22:40:26 ---ni meni nije bas bajna situacija oko plovka.Isto je bivsi vlasnik carobirao nesto oko njega i ona guma mi ne dihta uopce tak da cu morat si dat malo vise truda da to dobro zadihtam jer u igri je pol litre benzina koje manje mogu zbog toga natocit a posto je rezervar mali tih pol litre puno znaci. :laughing11:
--- Kraj citata ---
Suosjecam s tobom..i meni je takva situacija bila.. ;D
2TDottore:
--- Citat: Benjamin - 22 Siječanj, 2009, 22:48:46 ---
--- Citat: 2TDottore - 22 Siječanj, 2009, 22:40:26 ---ni meni nije bas bajna situacija oko plovka.Isto je bivsi vlasnik carobirao nesto oko njega i ona guma mi ne dihta uopce tak da cu morat si dat malo vise truda da to dobro zadihtam jer u igri je pol litre benzina koje manje mogu zbog toga natocit a posto je rezervar mali tih pol litre puno znaci. :laughing11:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Probat cu rjesit to nekak.A ak ne uspijem vodim Mihu i tebe u McDonalds na rucak a ti mi rjesis plovak. :laughing7:
Benjamin:
--- Citat: 2TDottore - 22 Siječanj, 2009, 22:51:34 ---
--- Citat: Benjamin - 22 Siječanj, 2009, 22:48:46 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Probat cu rjesit to nekak.A ak ne uspijem vodim Mihu i tebe u McDonalds na rucak a ti mi rjesis plovak. :laughing7:
--- Kraj citata ---
Rijesim ja i mihaelu ak treba ni problem :P ;D
Dogovoreno..probaj onda ne rijesiti..pa cuse bar najest i mozda malo vise odtoga :P
2TDottore:
--- Citat: Benjamin - 22 Siječanj, 2009, 22:52:56 ---
Dogovoreno..probaj onda ne rijesiti..pa cuse bar najest i mozda malo vise odtoga :P
--- Kraj citata ---
Ne valja pretjerivat. :laughing11: Uglavnom bumo vidli kaj cu uspjet sredit pa zovem ak zapnem. :toothy9: Vec vidim da ce roby opet poludit jer smo mu opet zaspamali temu i sve ce zbrisat. :umroodsmijeha:
Benjamin:
--- Citat: 2TDottore - 22 Siječanj, 2009, 22:57:34 ---
--- Citat: Benjamin - 22 Siječanj, 2009, 22:52:56 ---
--- Kraj citata ---
Ne valja pretjerivat. :laughing11: Uglavnom bumo vidli kaj cu uspjet sredit pa zovem ak zapnem. :toothy9: Vec vidim da ce roby opet poludit jer smo mu opet zaspamali temu i sve ce zbrisat. :umroodsmijeha:
--- Kraj citata ---
Uzao si mi rijeci iz usta ..taman hiot napisati da mso robiju opet zasrali temu...
ali ima pozitivnih stvari..otkrili mso da je diht masa uredu...da cu mozda dobit nekaj za jest u mcu..da ima ljudi s slicnim problemima ko ja (pustaim plovak)..da cu mozda okrenuti mihaelu :P ;D :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju