Općenito > Trgovine

brtva za deklo getribe

<< < (3/6) > >>

doc-sr150:
ma to je pušiona za napravit...a i da nemaš klingirit možeš uzet običan karton naprimjer od kalendara onaj tanki.... :headbang:

robert:
ma dala bi se ona popraviti na ovom mjestu gdje je pukla ali je na nekim mjestima tako mekana i u nikakvom stanju da je nesmješ dotaknuti prstom jer se odmah raspada.

Benjamin:
Ja vjerujem samo diht masi...zakon..kad znas ak s njom treba..sve se da slozit...plovak rezervara zadihtan,casica na frgi..s ti da sam metnuo novi dihtung jel mi je slinio i s novim ista stvar..onda sam poludio i metnuo dhot mase i zakon..vozi drzi ...getriba isto tak...blokovi cilindar itd...

Jedino kaj je kod minerelia se nezna jel mora ic ili ne..da nebi bilo ko s onim slucajem da kad an deklu nemas da stvara probleme...

Ja bi isto probao na ovaj stari malo diht mase i vozi...ak  curi kupi novi ak ne onda ostavi..ionako ne rastavljas svaki dan getribu...

2TDottore:

--- Citat: Benjamin - 22 Siječanj, 2009, 22:10:25 ---Ja vjerujem samo diht masi...zakon..kad znas ak s njom treba..sve se da slozit...plovak rezervara zadihtan,casica na frgi..s ti da sam metnuo novi dihtung jel mi je slinio i s novim ista stvar..onda sam poludio i metnuo dhot mase i zakon..vozi drzi ...getriba isto tak...blokovi cilindar itd...

Jedino kaj je kod minerelia se nezna jel mora ic ili ne..da nebi bilo ko s onim slucajem da kad an deklu nemas da stvara probleme...

Ja bi isto probao na ovaj stari malo diht mase i vozi...ak  curi kupi novi ak ne onda ostavi..ionako ne rastavljas svaki dan getribu...

--- Kraj citata ---

Jbt tebi kad diht masa popusti s vremenom od starosti raspast ce ti se cijeli skuter.  :umroodsmijeha:

Benjamin:
Nikad...ali tak je tvornicki napralvjeno na piaggiu...i drzi...od 97..on nema dihtunge na deklu getribe i tak...servis ti isto tako radi tak da...

Eventualno ovo kaj sma s frgom napravio to se inace neradi..i to znam..to je u fazi testiranja i dobro se pokazalo za sada...bio sma dobre volje kupio sebi i alfi komplet dihtunge za karbove..i obadvoje imamo iste probleme..znaci majstori nisu krivi...slinio mi je s stairm sihtungom kupio novi bilo jos gore..onda malo prokemijao i sad je suh ko barut...

Plovak isto tako curio mi kad je na baru kupio nove dihtunge i sve ali 0 bodova..namazao diht mase i zakon drzi..za normalnu voznju nije bilo potrebe to raditi...

BTW mos ic gledat motor ne vidi se nis niti truncica dih mase..tak da...ne mazem to na kile...koristim tubu diht mase kaj mi je tata kupio jos danvih 2003 ili 04 kad sma slagao DNA... i jos je imam za narednih 2g...s tim da nije veliko pakiranje...mislimsamo da se bu prije pokvarila odnosno stvrdnula nego kaj ju potrosim...

Getribu slozio prije god dana predihtao i niti kap pustio..neki dan rastavio i ponovno slagao unutran ije usla diht masa niti nis...i sad ljepo opet zadihtao i drzi..

Neki sme smiju tome..ali ak se pravilno upotrebi onda to i drzi i to jako dugo..pa ne krpaju se  rupe s tim. ...tanji je moj sloj diht mase nego kaj je dihtung..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju