Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli Aprilia SR - kupnja novog kvacila

<< < (13/14) > >>

Benjamin:

--- Citat: aprilija top - 22 Siječanj, 2009, 22:56:17 ---jedno pitanje koji je krkan dihto blokove i dekl to me samo zanima hvala nema veze s ovom temom ali ovo je strasno

--- Kraj citata ---

Pa napisao ti je covijek..ostoa bez dihtunga onog pa je metnuo diht mase..

btw poslao sma ti PM pa ak moze neki feedback

kristijanSR70:
1. između bloka i poklopca postoji brtva
2. da netreba tamo bit, nebi ni postojala
3. neznam kako ali ustima se org dihtung i s vremenom se razj... i onda zablokira alnaser, to sam vec iskusio.....
4. nisam uopće razmišljo da uzimam drugu radi predhodnog
5. crveni silikon je otporan na temp i dobro drži
6. nije problem skinut poklopac
7. stavio sam silikon a ispada da sam stavio pekmez,senf (kome šta paše),mislim ono...
8. ja sam zadovoljan
 :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :jerk:

kristijanSR70:

pokusat cu prvo namazat diht masom u utore i onda stavit stare brtve i kad se to stegne onda sastavit i mislim da nebi trebalo curit???
ili da napravil brtve od klingerita 0,2 mm ????

kristijanSR70:
ovo crveno zanemarite,to sam ja nest bezveze mrdo  :toothy9:

Benjamin:
U glavu nemozes metatibrtve od klingerita..

A ispod cilindra ti ide klingerit..i mislim da ti se ne isplati to raditi jel  brtva kosta 5kn ak ju ima u benconyu za kupiti jos posebno...a kompletan set kosta nekih 70kn...znaci komplets gumicama za glavu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju