Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli Aprilia SR - kupnja novog kvacila

<< < (8/14) > >>

seba:
jel znas kolko si imao federa zu kvacilu?

kristijanSR70:
osjetio sam slabiji start a i treso je od nekih 5-15km/h ali samo u laksem startu, i odjednom se sve zapušilo, e sad da bar mogu spasit zvono ali vidis da ga je to kvacilo isto dosta ostetilo, e trebo sam tek remen uslikat....

mjerio sam zvono je sada isto 107 nije 109 mm potrošeno kako sam mislio, 107 mm je, ali nije fino glatko nego je izdrapano, sad neznam da li da ga odnesem tokaru da ga napravi da bude glatko,a tad mora skinut malo mesa i to više nije to. nece bit vise 107mm nego vise

kristijanSR70:
bijeli centralni feder malossi, pa 3 federa žuta

3alfa3:

--- Citat: kristijanSR70 - 22 Siječanj, 2009, 18:08:08 ---mjerio sam zvono je sada isto 107 nije 109 mm potrošeno kako sam mislio, 107 mm je, ali nije fino glatko nego je izdrapano, sad neznam da li da ga odnesem tokaru da ga napravi da bude glatko,a tad mora skinut malo mesa i to više nije to. nece bit vise 107mm nego vise

--- Kraj citata ---

Novo trebas

SlowRider:
Nisam procitao cijelu temu, ali odmah cu reci jednu stvar.

Kod minarellija, serijsko kvacilo i malossi fly definitivno nisu ista kvacila. Fly ima nesto sire i duze ferode koje su kvalitetnije i dobiva se nesto bolji start nego sa serijskim.

RMS kvacilo ni slucajno kupovati, pogotovo ono "najjeftinije" koje kosta kao novi Fly. Jedino je zvono dobro...

Inace je kod Piaggia serijsko kvacilo puno kvalitetnije nego serijsko minarelli.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju