Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi polutka - minarelli

<< < (3/10) > >>

dhorvat:
Slažem se, piaggio ima odličnu "krivulju".

Al zato Minarelli to ima loše napravljeno i kad se stavi sportski variomat dosta teško se izbjegne rupa. Gotovo nemoguće  :icon_scratch:

Primjećujem da sam izgubio malo krajnje jer prema krajnjoj brzini postepeno rastu obrtaji. Makar to još nije ništa štelano, bio je samo plug'n'play i još k tome je serijski spuh gore  :icon_thumright:

Ajde imam sliku ubrzanja do 85 po GPS-u i par slika stare polutke pa postam kroz koju minutu

EDIT:
Evo filmića i slikica:

3alfa3:

--- Citat: dhorvat2 - 19 Siječanj, 2009, 16:44:26 ---Primjećujem da sam izgubio malo krajnje jer prema krajnjoj brzini postepeno rastu obrtaji

--- Kraj citata ---

Jesi pogledao da li je vodilica po kojoj se sire polutke napravljena do samih rubova (do gumica)?
Ne nekom stranom forumu sam citao o problemu da se ne sire do kraja zbog toga, ali mislim da se tamo radilo o serijskim, a ne malossi polutkama

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Siječanj, 2009, 16:47:05 ---
--- Citat: dhorvat2 - 19 Siječanj, 2009, 16:44:26 ---Primjećujem da sam izgubio malo krajnje jer prema krajnjoj brzini postepeno rastu obrtaji

--- Kraj citata ---

Jesi pogledao da li je vodilica po kojoj se sire polutke napravljena do samih rubova (do gumica)?
Ne nekom stranom forumu sam citao o problemu da se ne sire do kraja zbog toga, ali mislim da se tamo radilo o serijskim, a ne malossi polutkama

--- Kraj citata ---

Ma na malossi polutci je skroz do gumica. A Slow će ti potvrditi da su i serijske polutke imale veliku krajnju. Problem je u tome što kad se kupi šire zvono i kuplung da se polutke nemogu raširiti do kraja ko moje i naravno, tu se gubi krajnja jer remen ne može sjest do dna  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: dhorvat2 - 19 Siječanj, 2009, 16:44:26 ---

--- Kraj citata ---

To nije polutka nego polutčica  ;D

dhorvat:
A vidi do kuda se šire polutke i do kuda "briše" remen na variju. Ostane pola milimetra do vrha. Sad doduše i milimetar jer je remen malo već uži  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju