Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi polutka - minarelli

<< < (4/10) > >>

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Siječanj, 2009, 16:55:57 ---

To nije polutka nego polutčica  ;D

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12:

aprilija top:
koji su ti stupnjevi 36 i 38 ili

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Siječanj, 2009, 14:54:39 ---Zbog toga bi Torque polutku mogao preporuciti onima koji imaju stariji tip polutki na piaggiu.

--- Kraj citata ---

Mislim da je financijski bolja preporuka da se nabave polutke (ili samo pomicna polutka od novijeg modela) od novog NRG-a jer se za malo para dobije puno muzike  :headbang: konkretno kada se stavi novi tip 134mm i stari tip 134mm, razlika kroz ubrzanje je nekih 1000rpm, sa novim tipom se skuter bolje vrti i bolje ide.

I zbog toga mi serijala ima pad okretaja od nekih 40km/h pa do 65km/h, kad bi stavio polutke sa NRG powera dobio bi na performansama  :icon_thumright:

@dHorvat, ako i tebi pomicna polutka dodje do zvona sto mi je jako sumnjivo jer imas serijsko zvono  ??? trebao bi imati istu krajnju brzinu ako i ova dodje do zvona.

Znaci ovo je slika vodilica od serijske pomicne polutke na NRG poweru:

To je jako dobra opcija jer je najblize malossi, polini... torq drive-u.

A ovako izgleda na starijem tipu 134mm polutki vodilica, ovaj "zavoj" i nakon njega ciljna ravnina koja stvara manjak okretaja jer remen prebrzo dodje do max. prijenosnog omjera.

Treba provjeriti da li kod minarellija postoje takve razlike u polutkama jer ja imam iz 04 god. a ponasaju se kao ove piaggio stariji model  :hmh:

robert:
dali bi se ova piaggio pomična polutka dale nekako skemijati na minarelli polutke?

SlowRider:

--- Citat: robert - 19 Siječanj, 2009, 17:53:21 ---dali bi se ova piaggio pomična polutka dale nekako skemijati na minarelli polutke?

--- Kraj citata ---

Nikako, jer je promjer polutke veci od bloka  :toothy11:  Jedino 128mm piaggio, ali je pitanje kakva je krivulja kod njih  :icon_scratch: ako je slicna novijem modelu, onda se osjetno poboljsanje u performansama moze ocekivati  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju